Breaking News
15 Αυγούστου 2019

Το Παγκόσμιο Κύπελλο mini ποδοσφαίρου πλησιάζει όλο και πιο πολύ καθώς μόνο 8 βδομάδες έχουν μείνει για την μεγάλη σέντρα. Στις 27 Αυγούστου θα λάβει χώρα η Κλήρωση των ομίλων που θα μεταδοθεί ζωντανά από τα social της International Socca Federation!

 

Κάνε το παιχνίδι σου πιο ενδιαφέρον με το Cashout στη winmasters.gr

Επιπλέον, στις 28 Αυγούστου ακολουθεί η Επίσημη Συνέντευξη Τύπου που η Ελληνική οργανωτική Επιτροπή αλλά και οι συνδιοργανωτές Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Ρεθύμνου και Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου θα μιλήσουν εφ’ όλης της ύλης για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των τελευταίων πολλών ετών στην χώρα μας.

Αίσθηση συνεχίζει και κάνει το τρόπαιο που φιλοτεχνήθηκε από τον Παγκόσμιας εμβέλειας Έλληνα Καλλιτέχνη Νίκο Καρόκη, ένα τρόπαιο που θα ακολουθεί την διοργάνωση στο διηνεκές καθώς κάθε Πρωταθλητής θα το αποδίδει στον επόμενο. Πρόκειται για ένα καλλιτέχνημα μεγάλης αξίας και αυτό από μόνο του αποτελεί διαφήμιση για την χώρα μας.

Ο Νίκος Καρόκης μίλησε στην κάμερα της ISF για την έμπνευσή του αλλά και την προσωπική του σχέση με τον αθλητισμό.

Δείτε το σχετικό σύντομο βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου:

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και οι διοργανωτές αφήνουν να εννοηθεί πως θα ακολουθήσουν πολλές και σημαντικές εκπλήξεις με κορυφαία ονόματα της χώρας από τον χώρο του αθλητισμού αλλά και του θεάματος να εμπλέκονται στο αμέσως επόμενο διάστημα τόσο επικοινωνιακά όσο και ουσιαστικά στην υλοποίησή της.

Σημαντικότατο ρόλο διαδραματίζουν οι χορηγοί καθώς σε ένα τέτοιο εγχείρημα είναι μονόδρομος η υποστήριξη από σημαντικά brands στην Ελλάδα αλλά και πιο τοπικά στην Κρήτη. Στο πλαίσιο αυτό αξίζει να αναφέρουμε την Husqvarna, κορυφαία εταιρία στον χώρο των μηχανημάτων κήπου και αγρών με ιστορία περισσότερων των 300 ετών και αξεπέραστη ποιότητα.

Στις σημαντικότατες εταιρίες που στέκονται στο πλευρό της διοργάνωσης και η Q REP, εταιρία που ανήκει στον Όμιλο της QATAR Insurance Companyκαι κατέχει στην Ελλάδα ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς στον χώρο των ασφαλίσεων. Το τεράστιο όνομα και κληρονομιά που φέρνει η QIC είναι και το εχέγγυο της αξιοπιστίας της στο υψηλότερο επίπεδο πελατών.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics