Breaking News
04 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεχίζεται η κόντρα του Αλέξη Κούγια με ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας, στον οποίο έστειλε... τούρτα λόγω των 3.000 διαρκείας της ΑΕΛ, συνοδευόμενη από μία επιστολή.

 

Αναλυτικά η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ από τις 28/7/2015 και έχω δαπανήσει σημαντικό μέρος της περιουσίας μου για να είναι η ΑΕΛ μας εδώ που βρίσκεται.

Εδώ και μήνες λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού PRESSING, με χρηματοδότες που δεν εμφανίζονται, εκτός ενός, ο οποίος λέγεται Ζαγανίδης και είναι επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης παράνομου στοιχηματισμού στη Θεσσαλία, οι "δημοσιογράφοι" Τσιάτας και Τσούμαρης καθημερινά επί ώρες με εκβιάζουν μέσω των εκπομπών τους για να φύγω από τη Λάρισα, χωρίς να βρεθεί ένας αγοραστής να αγοράσει την εταιρεία, αφού τέτοιος ουδέποτε ενεφανίσθη και σαν ακραία μέσα του εκβιασμού μου χρησιμοποιούν τις εκπομπές τους, όπου καθημερινά με συκοφαντούν, με γελοιοποιούν, προτρέπουν τους οπαδούς να μην έρχονται στο γήπεδο, για να μην υπάρχουν έσοδα και να πτωχεύσω και το κυριότερο από όλα προτρέπουν τους οπαδούς της ΑΕΛ είτε να συγκεντρώνονται στο κέντρο της Λάρισας με πανό, είτε όταν είναι στο γήπεδο να μη μένουν απαθείς, αλλα να με αποδοκιμάζουν, ώστε να αποχωρήσω και να χάσω τα χρήματα τα οποία έχω δαπανήσει για την αγορά της εταιρείας, του προπονητικού κέντρου, αλλά και για την κάλυψη του παθητικού.

Έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Σήμερα λόγω του ότι παρά την εγκληματική τους συμπεριφορα απέναντι μου, τα διαρκείας ξεπέρασαν τις 3.000, τους έστειλα μια τούρτα με μια επιστολή για να διασκεδάσουν την πίκρα τους.

Τους ζήτησα να διαβάσουν την επιστολή, αφού εμένα δεν μου επιτρέπουν να παρέμβω στο σταθμό και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά αυτοί δεν το έκαναν.

Την επιστολή αυτή τη δημοσιοποιώ στο site της ΑΕΛ, διότι δεν έχω άλλο άμεσο μέσον για να αμυνθώ στον εκβιασμό μου και στην ακραία προσβολή της προσωπικότητος μου.

Η επιστολή είναι η εξής:

Σεβαστέ μου Κύριε Πρόεδρε,

Σας στέλνω αυτή την όμορφη τούρτα για να γλυκαθείτε τόσο εσείς, όσο και τα μέλη του ΔΣ του σταθμού σας και για να γλυκάνετε την πίκρα και την απελπισία σας, αφού όσα λέτε κάθε μέρα για μένα τόσους μήνες τα πιστεύουν μόνο το πολύ 10 ανύπαρκτοι, ανεπάγγελτοι, ανώνυμοι μαλάκες.

3.000 διαρκείας και αυξάνονται...

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Ο θαυμαστής σας,

Αλέξης Κούγιας

Υ.Γ. Επειδή είμαι βέβαιος ότι έχετε αυξημένη αίσθηση του χιούμορ, θα διαβάσετε άμεσα στην εκπομπή σας τη γλυκιά επιστολή μου, πριν την ανεβάσω στο site κι ελπίζω την ώρα που θα τρώτε αυτήν την τούρτα να γλυκαθείτε και να πείτε και καμιά γλυκιά κουβέντα και για μένα.

Την τούρτα αυτή θα την καθιερώσω εβδομαδιαίως, τη μια εβδομάδα σε σας και την άλλη στον κ. Τσούμαρη.

Ελπίζω να μην έχετε ζάχαρο και πάει ο κόπος μου χαμένος...
Sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics