Breaking News
15 Οκτωβρίου 2019

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια του αγώνα Βραζιλία - Τουρκία, στο πλαίσιο του Socca World Cup, που διεξάγεται στο Ρέθυμνο.

 

Αφορμή αποτέλεσε ένα πανό που ανάρτησαν Έλληνες φίλαθλοι με περιεχόμενο κατά της τουρκικής ένοπλης εισβολής στην Συρία. "Against Turkish Fascism", έγραφε το πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο, περίπου στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι ποδοσφαιριστές της Τουρκίας, βλέποντας την τεταμένη ατμόσφαιρα (κάποιοι επιχείρησαν να πάρουν λάφυρο μια τούρκικη σημαία), λόγω και των συνθημάτων κατά του Ερντογάν, αποσύρθηκαν στον πάγκο τους και κατόπιν συνεννοήσεων με τους διαιτητές, επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics