Breaking News
19 Οκτωβρίου 2019

Ιστορική νίκη με 4-3 επί της Αγγλίας και πρόκριση για την εθνική Ελλάδας στην ημιτελική φάση του Socca World Cup που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στο Ρέθυμνο.

Η ομάδα του Αντρέα Ντρενόβα είναι έτσι στους "4" της διοργάνωσης και θ' αγωνιστεί την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι με το νικητή που θα προκύψει από τον προημιτελικό ανάμεσα σε Ρωσία-Ουγγαρία. Η Ελλάδα επιβλήθηκε χάρη στα γκολ των Στάμου (20’), Κριτσωτάκη (21’), Παυλόπουλου (28’) και Θανασάι (40’), ενώ η Αγγλία σκόραρε με τους Μακ Ντόναλτ (1’), Γιανγκ (29’) και Στέρλινγκ (39’). Ουσιαστικά δηλαδή το γκολ του Θανασάι στη λήξη του ματς χάρισε μια επική πρόκριση στην Εθνική μας. Εντυπωσιακός για μια ακόμα φορά ήταν, όμως, ο κόσμος που με τον παλμό και την ενέργεια του έσπρωξε την ελληνική ομάδα στην μεγάλη νίκη-πρόκριση. Απομένει να φανεί πόσο ακόμα καλύτερα μπορεί να πάνε για την Εθνική, η οποία "βλέπει" τελικό!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics