Breaking News
19 Νοεμβρίου 2019

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων ανδρών-Νέων γυναικών θα δώσει συνέχεια το προσεχές σαββατοκύριακο στην εσωτερική αγωνιστική κίνηση στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

 


Με 103 τελικές δηλώσεις συμμετοχής το Πανελλήνιο Νέων ανδρών-Νέων γυναικών πινγκ πονγκ

Η διοργάνωση αφορά στις ηλικίες-προθάλαμο της μεγάλης κατηγορίας και θ’ αναδείξει τους πρωταθλητές Ελλάδας για την περίοδο 2019-2020, αλλά είναι μόλις η δεύτερη χρονιά, που διεξάγεται, ύστερα από την επαναφορά του στο καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Θα φιλοξενηθεί και φέτος στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του ΣΕΦ και πρόκειται να συγκεντρώσει 103 αθλητές και αθλήτριες από διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος δεν υπήρχε προκριματική φάση και το πρωτάθλημα γίνεται σε ένα διήμερο. Μετέχουν αθλητές κι αθλήτριες έως 21 ετών και τα αγωνίσματα είναι το απλό ανδρών, το απλό γυναικών και τα διπλά στις αντίστοιχες κατηγορίες. Δυστυχώς, δεν θα πάρει μέρος ούτε αυτήν τη σεζόν ο πρωταθλητής Ευρώπης του απλού Νέων ανδρών, Γιάννης Σγουρόπουλος.

Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 62 Νέους άνδρες, 41 Νέες γυναίκες, 24 διπλά ανδρών και 17 διπλά γυναικών. Εκτός, φυσικά, από την Αττική θα έχουν αθλητές σωματεία από την Πάτρα, την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, την Κορινθία, την Κοζάνη και την Τήνο.
Sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics