Breaking News
10 Δεκεμβρίου 2019

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γένοβας τον ερχόμενο Απρίλιο θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τα ελληνικά Nacra 17, ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όκλαντ τα δύο ελληνικά σκάφη απέτυχαν να πάρουν ένα από τα 5 «εισιτήρια» που οδηγούν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, όμως στη Γένοβα οι πιθανότητες θα είναι περισσότερες, καθώς ναι μεν θα δοθεί μόλις μία θέση, αλλά οι χώρες που θα παλέψουν θα είναι πολύ λιγότερες από τη Νέα Ζηλανδία. Συγκεκριμένα θα κοντραριστούν οι Φινλανδία, Ρωσία, Πολωνία, Ελλάδα, Πορτογαλία και Ουγγαρία.

Από τον αγώνα του Οκλαντ προκρίθηκαν οι Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία και Νορβηγία. Μετείχαν 52 σκάφη και έγιναν 16 ιστιοδρομίες. Οι Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλιανός Μόνος τερμάτισαν 43οι, ενώ οι Ιορδάνης Πασχαλίδης και Μυρτώ Παπαδοπούλου ήταν 45οι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics