Breaking News
13 Μαρτίου 2020

Την ώρα που στην Ιαπωνία υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Τόμας Μπαχ με δηλώσεις του ουσιαστικά παραδέχθηκε πως υπάρχει κίνδυνος για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.

 

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ, μίλησε στη Γερμανική τηλεόραση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και φυσικά ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αναβολής λόγω του κορονοϊού. 

«Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας» απάντησε ο Τόμας Μπαχ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα κάνει η ΔΟΕ από τη στιγμή ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) ζήτησε την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων!

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως τα πάντα είναι πιθανά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, τη στιγμή μάλιστα που τις τελευταίες ημέρες όλες οι Παγκόσμιες Ομοσπονδίες προχωρούν σε αναβολές αγώνων και διοργανώσεων.

Άλλωστε είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ δηλώνει πως θα ακολουθηθούν οι οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

FOSONLINE.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics