Breaking News
20 Μαρτίου 2020

Παρά τη μετάθεση του κατά έναν χρόνο αργότερα ελέω του κορονοϊού, η ονομασία του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα παραμείνει η ίδια, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η UEFA. 

 

Μία από τις ερωτήσεις στο FAQ (frequently asked questions) της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναφέρεται στα γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, αλλά και στην ονομασία του τουρνουά.

Η UEFA ξεκαθαρίζει πως όλα θα γίνουν σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό παρά την καθυστέρηση του ενός έτους λόγω του φονικού ιού, τονίζοντας τα ακόλουθα επί του θέματος:

«Ευελπιστούμε ότι όλα τα γήπεδα θα παραμείνουν τα ίδια, ούτως ώστε να διασφαλίσουμε ότι το τουρνουά θα παραμείνει πιστό στις ρίζες του: Ένα αθλητικό γεγονός που θα εκπροσωπεί επάξια τη συμπλήρωση 60 χρόνων του θεσμού. Το τουρνουά θα εξακολουθεί να λέγεται UEFA EURO 2020».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics