Breaking News
27 Απριλίου 2020

Leoforos
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για το πόσο επηρεάστηκε ο ίδιος από την αναβολή του προγράμματος των αγώνων στο Τόκιο.

 

Αν μη τι άλλο η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο έχει φέρει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα όλων των αθλητών όσο αφορά την προετοιμασία τους για να είναι έτοιμοι στο μεγάλο αυτό ραντεβού. Ένας από αυτούς είναι ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο οποίος συνέχισε με αμείωτους ρυθμούς την προπόνηση του πριν την εξάπλωση του κορονοϊού. Ο αθλητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» και αναφέρθηκε στο πως βιώνει την όλη κατάσταση αλλά και πως προπονείται για να μην μείνει πίσω όσο.

powered by Rubicon Project
«Η αναβολή αυτή όσο αναφορά το πρόγραμμα και τον σχεδιασμό μου στην προπόνηση έφερε τα πάνω κάτω. Πιέζω παρά πολύ το σώμα μου ασταμάτητα άδω και ενάμιση χρόνο και θα συνεχίσω για ακόμα ένα χρόνο και κάτι μήνες, χωρίς ανάσα και κάποιες μέρες ξεκούρασης αυτό εγκυμονεί κινδύνους και ιδίως στην άρση βαρών όπου είναι ένα πολύ επίπονο άθλημα. Όσο αναφορά την γνώμη μου για την αναβολή, ήταν μια σωστή απόφαση από πολλές απόψεις κυρίως όμως για την διασφάλιση της υγείας των αθλητών» είπε αρχικά ο Ιακωβίδης.

Στη συνέχεια ο Έλληνας αρσιβαρίστας στάθηκε στη βοήθεια που του έχει παραχωρήσει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να μπορέσει να προπονείται όπως πρέπει. «Μου έχει εξασφαλίσει ο σύλλογος μου o Παναθηναϊκός προπονητικό υλικό για να προπονούμαι στο σπίτι μου. Προπονούμαι κανονικά στο γκαράζ του σπιτιού μου, δεν έχω χάσει ούτε μέρα βέβαια είναι δύσκολο διότι κάνω μονός μου, δεν υπάρχει αγωνιστικό κλίμα και είναι αρκετά ψυχοφθόρο, ευτυχώς έχω τον προπονητή μου που με παρακολουθεί μέσω βίντεο κλήσης. Το ευχάριστο είναι ότι έχω διατηρηθεί σε ένα αρκετά καλό επίπεδο και πιστεύω ότι με την επιστροφή στην κανονικότητα θα έρθουν και πολύ καλά αποτελέσματα» είπε ο Έλληνας αθλητής.

Τέλος, ο Ιακωβίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο προκειμένου να μπορεί να ξεπεράσει τον κορονοϊό. «Στον κόσμο έχω να πω να κάνει λίγο ακόμα υπομονή διότι απ ότι φαίνεται φτάνουμε στο τέλος της υγειονομικής κρίσης. Με όπλο μας το φιλότιμο, δείξαμε σε όλον τον κόσμο ότι η προστασία των ευπαθών ομάδων και η προστασία της ανθρώπινης ζωής για τους Έλληνες έχει μεγάλη αξία» είπε ο «πράσινος» αθλητής.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics