Breaking News
29 Μαΐου 2020

Από την ιστοσελίδα της World Archery:

Το αθλητικό κέντρο τοξοβολίας της Κωνσταντινούπολής, Okcular Vakfi, θα φιλοξενήσει και φέτος μια από τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις της παραδοσιακής τοξοβολίας, το Conquest Cup.

 

Η διοργάνωση διεξάγεται από το 2013 και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα εντός αλλά και εκτός των τειχών για τη γείτονα χώρα με πολλές διεθνείς συμμετοχές και ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη.

Δυστυχώς για φέτος, θα συμμετάσχουν μόνο Τούρκοι τοξότες λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί σε σχέση με την πανδημία. Οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των αθλητών και έχουν προβεί σε πολυάριθμα τεστ για COVID-19.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στο τουρκικό εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT.

Περισσότερα:

https://worldarchery.org/news/178403/okcular-vakfi-host-socially-distanced-conquest-cup-turkish-national-team

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics