Breaking News
29 Μαΐου 2020

Η Άννα Κορακάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, και μίλησε για την μεγάλη της προσπάθεια και την αγάπη της για το άθλημα της σκοποβολής.

 

Λίγους μήνες πριν ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκιο, η αθλήτρια εξομολογήθηκε, εκτός από τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης σε ακατάλληλους χώρους στην Δράμα, και τον αγώνα της να μην εγκαταλείψει την σκοποβολή, την μεγάλη μάχη που δίνει με τον εαυτό της κάθε φορά όταν κοιτάζει τον στόχο.

Η Άννα εξήγησε ότι πολλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν το άθλημα, το υποτιμούν, όμως χρειάζεται τέτοια αυτοσυγκέντρωση και σταθερότητα που όποιος δεν ασχολείται, δεν μπορεί να το διανοηθεί. Η αθλήτρια αναφέρει ότι γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά με αερόβια άσκηση όπως τρίξιμο, ποδήλατο και κολύμβηση γιατί χρειάζεται να ελέγχει τις αναπνοές και τους χτύπους της καρδιάς. Η Άννα Κορακάκη αναλύει ότι η απόλυτη σταθερότητα στο σώμα είναι απαραίτητη στο άθλημα κάτι που εξαρτάται επίσης και από την ψυχολογία και την σκέψη της εκείνα τα λεπτά.

Η κίνηση χιλιοστών
«Η κίνηση χιλιοστών μπορεί να με καταστρέψει» αναφέρει και τονίζει στο άθλημα της δεν υπάρχουν φαβορί και προγνωστικά πριν κάθε αγώνα γιατί απαραίτητη προϋπόθεση, είναι ο απόλυτος έλεγχος της της ψυχολογίας και του νου, κάτι που δεν εξαρτάται πάντα από τους ίδιους τους αθλητές.

Η Άννα συμπλήρωσε, ότι ακόμα και μια χαρούμενη σκέψη όταν συνειδητοποιεί ότι είναι μπροστά στο σκορ κατά την διάρκεια του αγώνα, μπορεί να «γκρεμίσει» τη νίκη της.
newsbreak.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics