Breaking News
31 Μαΐου 2020

Από την 1η Ιουνίου, ξεκινούν στην Βρετανία οι αθλητικές διοργανώσεις χωρίς παρουσία κοινού μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση του Σαββάτου, όλες οι εκδηλώσεις θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία θεατών και υπό την προϋπόθεση ότι θα πληρούνται αυστηρά τα πρωτόκολλα της επανέναρξης.

«Η αναμονή τελείωσε. Τα αθλήματα του Ηνωμένου Βασιλείου επιστρέφουν σύντομα σε ασφαλή και ελεγχόμενα περιβάλλοντα» υπογράμμισε ο Ντόουνεν, προσθέτοντας: «Αυτό που απομένει είναι τα αθλήματα να επιβεβαιώσουν ότι μπορούν να πληρούν αυτά τα πρωτόκολλα».

Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση θα είναι η ιπποδρομία «2000 Guineas Stakes» στις 6 Ιουνίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τα αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες οι οποίοι θα προσδιοριστούν τις επομενες ημέρες.

insider.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics