Breaking News
04 Ιουλίου 2020

Το πρώτο μετά … κορωνοϊό ταξίδι τους, πραγματοποιούν Κύπριοι διεθνείς σκοπευτές του κόμπακ για να συμμετέχουν σε διεθνή αγώνα. Εντεκαμελής αποστολή της ΣΚΟΚ, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής ΦΙΤΑΣΚ και μέλος του Δ.Σ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Λουκά Χάματσο, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Εύβοια, για συμμετοχή στους διεθνείς αγώνες του «Hellenic Compak Grand Prix».

 

Η κυπριακή αποστολή αποτελείται από οκτώ άνδρες σκοπευτές και τρεις σίνιορς (άνω των 55 χρόνων). Στη γενική κατάταξη θα αγωνιστούν οι διεθνείς μας Λουκάς Ψημολοφίτης, Λεύκιος Μιλτιάδους, Στέλιος Λαυρεντίου, Ματθαίος Αρμεύτης, Αντώνης Λοϊζίδης, Δημήτρης Πάτσαλος, Σωκράτης Σωκράτους και Σταύρος Βιολάρης, ενώ στην κατηγορία των σίνιορς θα αγωνιστούν οι Λουκάς Χάματσος, Μιλτιάδης Καραολής και Αριστοφάνης Χριστοδούλου.

Στους αγώνες, οι οποίοι διεξάγονται για τρίτη συνεχή χρονιά στο διεθνές σκοπευτήριο των Ψαχνών στην Εύβοια, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής FITASC, συμμετέχουν 110 περίπου σκοπευτές και αυτό θεωρείται επιτυχία για τον τοπικό σύλλογο και την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας, αφού οι αγώνες αποτελούν την πρώτη διεθνή σκοπευτική διοργάνωση μετά την πανδημία, ενώ ακόμα υπάρχουν οι περιορισμοί στις διεθνείς μετακινήσεις, ανάλογα με τη χώρα προέλευσης των ταξιδιωτών.

Οι αθλητές, που θα αγωνιστούν σε σύνολο 200 δίσκων, σήμερα Σάββατο θα ρίξουν τους πρώτους 100 και αύριο θα ολοκληρώσουν με τους υπόλοιπους, ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των νικητών, στο οίκημα του σκοπευτηρίου στα Ψαχνά και θα ακολουθήσει η αποχαιρετιστήρια δεξίωση.
goal.philenews.com/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics