Breaking News
02 Μαρτίου 2021

Η πιο κρύα ημέρα θα είναι η Τρίτη με τους βοριάδες να φτάνουν και τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Πάντως , οι βροχές και οι χιονοπτώσεις (ορεινά-ημιορεινά) στα ανατολικά και τα νότια θα είναι λίγες και επιλεκτικές.

Από την Τετάρτη ο καιρός θα βελτιωθεί και η θερμοκρασία θα ανέβει, με καλοκαιρία και την Πέμπτη. Την Παρασκευή θα επανέλθει ο νοτιάς στη χώρα.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Η θερμοκρασία από -3 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 4 έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία από -1 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αρκετή ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες τοπικές βροχές και χιόνια κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από -3 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανές ασθενείς βροχές και η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι έως 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχών. Άνεμοι βόρειοι έως 8 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία από 6 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις αυξημένες με παροδικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά. Ο υδράργυρος από -1 έως 12 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με πιθανές ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

 alphatv.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Κώστας Παπαγεωργίου υποψήφιος στο πινγκ πονγκ

Πονάει ο Τεντόγλου αλλά πάει στο Τορούν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics