Breaking News
09 Απριλίου 2021


Σαφώς βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί και τη θερμοκρασία το μεσημέρι στους 15 με 17 βαθμούς.

Ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί δεν αποκλείεται να σημειωθεί και περιορισμένος παγετός στα βόρεια και τα ορεινά. Παράλληλα, προσοχή χρειάζεται και στα Δωδεκάνησα, όπου οι βοριάδες θα επιμείνουν θυελλώδεις. Πλήρως ανοιξιάτικος, με περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας, θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, αλλά και στις αρχές της νέας εβδομάδας.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Η θερμοκρασία από -3 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 5 έως 15 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 1 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα αίθριος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, γενικά ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από -1 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγες μόνο νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, λίγη παροδική συννεφιά με πιθανές ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 8 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, με πιθανές ασθενείς βροχές ή λίγα χιόνια στα ορεινά στην Εύβοια. Ο υδράργυρος από 0 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, αρκετή ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ στα ανατολικά, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Διαβάστε επίσης

Τάε Κβον Ντο: Έγκυος 8 μηνών πήρε χρυσό μετάλλιο [vids]

Κωπηλασία Στον τελικό Κυρίδου-Μπούρμπου

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics