Breaking News
11 Απριλίου 2021

Μαραθώνιος: Η έμπειρη πρωταθλήτρια κατάφερε να βρει ρυθμό σε δύσκολες συνθήκες
Θανάσης Μαργαρίτης  

 

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο δεν έκανε τον αγώνα που θα ήθελε στον Μαραθώνιο της Σιένα κι έμεινε μακριά από μία καλή επίδοση. Αυτή ήταν η δεύτερη κούρσα της έμπειρης πρωταθλήτριας. Η διοργάνωση της ιταλικής πόλης ήταν ένας από τους αγώνες στης σεζόν που δίνουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η έμπειρη μαραθωνοδρόμος δεν κατάφερε να πλασαριστεί ψηλά και περιορίστηκε στην την 76η θέση με 2 ώρες 37.09. Η αθλήτρια του Γιάννη Περίφανου, παρά τις συνθήκες κατάφερε να κρατήσει το ρυθμό και να ολοκληρώσει την προσπάθειά της με μια καλή επίδοση. Στον ίδιο αγώνα μετείχε και ο Παναγιώτης Καραΐσκος που σημείωσε ένα σπουδαίο ατομικό ρεκόρ.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics