Breaking News
28 Ιουλίου 2017


Σύμφωνα με το Family Holiday Report της Post Office Travel Money για το 2017

 

Aνάμεσα στους μεσογειακούς προορισμούς που προσφέρουν το καλύτερο value στις οικογένειες Βρετανών, όσον αφορά το κόστος φαγητού και ποτού αλλά και ειδών παραλίας, είναι η Κρήτη και η Κέρκυρα, σύμφωνα με το Family Holiday Report της Post Office Travel Money για το 2017.

Για την εξαγωγή των μέσων τιμών στους 15 συνολικά προορισμούς, αθροίστηκαν οι τιμές 12 τυπικών ειδών παραλίας σε καθέναν από αυτούς.

Τα στοιχεία φέρνουν την Κρήτη στις πρώτες θέσεις των ευρωπαϊκών προορισμών που προσφέρουν το καλύτερο value (οι υπόλοιποι προορισμοί με το καλύτερο value είναι η Μαρμαρίδα, η Κόστα ντε Σολ και η Sunny Beach στη Βουλγαρία).

Ειδικότερα, το συνολικό κόστος για φαγητό και ποτό στην Κρήτη ανέρχεται σε 81,39 λίρες. Οι αγορές ειδών παραλίας φθάνουν συνολικά τις 69,88 λίρες, παρουσιάζοντας μάλιστα μείωση σε σχέση με πέρυσι της τάξης του 5,4%.

Η Κέρκυρα είναι πιο ακριβή επιλογή, με το κόστος φαγητού και ποτού να φθάνει κατά μέσο όρο τις 116 λίρες και το κόστος ειδών παραλίας να ανέρχεται σε 87,22 λίρες, παρουσιάζοντας αύξηση 12% σε σχέση με πέρυσι.

Φθηνότερη επιλογή είναι η Μαρμαρίδα της Τουρκίας (83,7 λίρες για φαγητό και ποτό και 57,3 λίρες για είδη παραλίας) και ακριβότερες επιλογές είναι η Ιμπιζα (144 και 97 λίρες), το Σορέντο (163 και 114 λίρες) και η Νίκαια της Γαλλίας (138 λίρες και 117 λίρες αντίστοιχα).
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics