Breaking News
30 Αυγούστου 2017

To ξενοδοχειακό brand του Γερμανού τουρ οπερέιτορ Alltours, Allsun, μετά τη Μαγιόρκα και τα Κανάρια Νησιά, κάνει το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά, ανοίγοντας το πρώτο του ξενοδοχείο στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2018.

Η Allsun απέκτησε το ξενοδοχείο Zorbas Village and Aquapark, 4 αστέρων, στη μεγάλη παραλία του Ανισσαρά στη Χερσόνησο, που αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους Γερμανούς τουρίστες, με τις παραλίες του, το λιμάνι, τα καταστήματα, τα μπαρ, τις ταβέρνες και τα νυχτερινά κέντρα. Είναι το 33ο ξενοδοχείο Allsun, μετά τα 32 στην Ισπανία (στη Μαγιόρκα 26 και στα Κανάρια Νησιά 6). Με την είσοδο του Alltours στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά ανοίγει πλέον για τα καλά ο ανταγωνισμός των μεγάλων Γερμανών τουρ οπερέιτορ στον ελληνικό τουρισμό, καθώς πρόσφατα η TUI εξαγόρασε έκταση για τη δημιουργία Robinson Club στην Ιεράπετρα, ενώ και οι άλλοι τουρ οπερέιτορ έχουν γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον τους για επέκταση των ξενοδοχειακών τους brand στη χώρα μας.Το Zorbas Village and Aquapark αποτελείται από 223 δωμάτια και είναι χτισμένο σε στιλ Κρητικού χωριού. Βρίσκεται σε μια αμμώδη παραλία και περιβάλλεται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους με φοίνικες. Προσφέρει εξωτερική και εσωτερική πισίνα, γήπεδο τένις και 2 εστιατόρια με μεσογειακή κουζίνα. Διαθέτει καλαίσθητα μπανγκαλόου με δωρεάν Wi-Fi, επιπλωμένο μπαλκόνι και θέα στο Κρητικό Πέλαγος ή στο καταπράσινο τοπίο.Όλα τα μπανγκαλόου στο Zorbas Village and Aquapark είναι διακοσμημένα με γήινους τόνους και έπιπλα από ανοιχτόχρωμο ξύλο. Περιλαμβάνουν κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player. Καθένα έχει μοντέρνο μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Παρέχονται θυρίδες ασφαλείας με πρόσθετη χρέωση.Τα εστιατόρια των εγκαταστάσεων σερβίρουν τοπική και διεθνή κουζίνα, καθώς επίσης χορτοφαγικά και παιδικά μενού. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ποτά και σνακ στο μπαρ της πισίνας, ενώ η ντίσκο και το lobby bar προσφέρουν κοκτέιλ.Οι χώροι ευεξίας περιλαμβάνουν γυμναστήριο, σάουνα και υδρομασάζ. Θα βρείτε επίσης γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου και εγκαταστάσεις τοξοβολίας και πινγκ πονγκ. Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν στην παιδική πισίνα, στην παιδική χαρά και στο παιδικό κλαμπ.Το λιμάνι του Ηρακλείου απέχει 2χλμ. και το Αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι 22 χλμ. μακριά. Το προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου. Παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Η περιοχή Ανισσαράς είναι υπέροχη επιλογή για ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για: παραλίες, τοπικό φαγητό και ηλιοφάνεια.

tornosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics