Breaking News
11 Οκτωβρίου 2017

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κατασκευαστικό έργο του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου στην Κρήτη Nana Princess, του ομίλου Καράτζη.

Το νέο ξενοδοχείο, που αναμένεται να απορροφήσει πάνω από 16 εκατ. ευρώ, θα τεθεί σε λειτουργία το 2018. Το Nana Princess είναι όμορο με το 5άστερο Nana Beach που διαθέτει ήδη ο όμιλος).Υπενθυμίζεται ότι η Καράτζης πούλησε τον Ιούλιο στην TUI το 100% της θυγατρικής του Κρέτα Πολάρις, που διαθέτει οικόπεδο στη νότια ακτή της Κρήτης, στην περιοχή Κουτσουνάρι Ιεράπετρας, όπου θα κατασκευαστεί μια νέα μονάδα Robinson Club.Από την ενέργεια αυτή, όπως είχε ανακοινώσει τότε η Καράτζης, θα ενισχυθούν περαιτέρω τα τρέχοντα και μελλοντικά επενδυτικά σχέδια του ομίλου.Επιπλέον, δεδομένου ότι η θυγατρική ήταν αδρανής, δεν επηρεάζονται ο κύκλος εργασιών και τα λειτουργικά αποτελέσματά του ομίλου.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics