Breaking News
25 Ιανουαρίου 2018

Στα πέντε κορυφαία ξενοδοχεία για διακοπές που συνδυάζουν την ξεκούραση στον ήλιο και στη θάλασσα με το ποδόσφαιρο αναδεικνύεται το πεντάστερο TUI MAGIC LIFE Marmari Palace στην Κω, από το γερμανικό ταξιδιωτικό blog της TUI, με αφορμή τη διεξαγωγή φέτος του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Στα ξενοδοχεία αυτά θα προβάλλονται οι αγώνες του World Cup από γιγαντοοθόνες ή στους δημόσιους χώρους τους.TUI MAGIC LIFE Marmari Palace, ΚωςΑνάμεσα στα 5 ξενοδοχεία, το ξενοδοχείο στην Κω συγκεντρώνει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά προτιμήσεων (94%) από τους λάτρεις του ποδοσφαίρου.Προσφέρει αθλητικές δραστηριότητες όπως το beach volley, ξεκούραση στην παραλία και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες κατά την παρακολούθηση των αγώνων ποδοσφαίρου. Το ξενοδοχείο προσφέρει εξαιρετικό προϊόν all inclusive και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας του απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.Προτείνεται εξερεύνηση της Κω με ποδήλατο ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο

.TUI BLUE Rocador, ΜαγιόρκαΤο τετράστερο ξενοδοχείο είναι αποκλειστικά για ενηλίκους και συγκεντρώνει το 87% των προτιμήσεων για «ποδοσφαιρικές διακοπές». Βρίσκεται στην ακτή Cala Gran και διαθέτει σύγχρονη αρχιτεκτονική και ντιζάιν.TUI SENSIMAR Makadi, ΑίγυπτοςΤο τετράστερο αυτό ξενοδοχείο συγκεντρώσει το 98% των προτιμήσεων. Δέχεται αποκλειστικά ενηλίκους, σερβίρει μοναδικά φαγητά και ποτά. Η Αίγυπτος παίζει για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα στις 15 Ιουνίου εναντίον της Ουρουγουάης αλλά και στις 19 Ιουνίου εναντίον της Ρωσίας.

ROBINSON CLUB Camyuva, ΤουρκίαΤο προτείνουν στη συντριπτική πλειονότητά τους οι λάτρεις του ποδοσφαίρου (99%).Προσφέρει ιδανικό συνδυασμό αθλητικών δραστηριοτήτων, θεαμάτων και νυχτερινής διασκέδασης.

TUI BLUE Jadran, ΚροατίαΤο 96% προτείνουν Κροατία, καθώς το ξενοδοχειακό κόνσεπτ της TUI από πέρυσι προσφέρει δυνατότητες χαλάρωσης, εξερεύνησης και ανακαλύψεων για ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές σε συνδυασμό με την παρακολούθηση των ποδοσφαιρικών αγώνων.Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ημερομηνίες 16 Ιουνίου όταν η Κροατία θα αγωνισθεί με τη Νιγηρία και 21 Ιουνίου όταν παίζει εναντίον της Αργεντινής.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics