Breaking News
10 Απριλίου 2018

H TUI ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην Κρήτη με τη λειτουργία ενός ακόμη ξενοδοχείου μόνο για ενηλίκους από την επόμενη τουριστική σεζόν.

Η πολυτελής μονάδα, που ανήκει σε Κρητικό επιχειρηματία, βρίσκεται στην περιοχή της Χερσονήσου και τα συμβόλαια θα υπογραφούν το επόμενο διάστημα. Θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες εργασίες για να ανοίξει το συγκρότημα το 2019 υπό τη νέα διεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ από το patris.gr Σήμερα η TUI Sensimar λειτουργεί δύο ακόμη ξενοδοχεία στον Άγιο Νικόλαο το Sensimar Minos Palace, και στα Χανιά το Sensimar Kalliston, τα οποία επίσης απευθύνονται μόνο σε ενηλίκους. Το πρόγραμμα για το 2019 προς όλους τους προορισμούς περιλαμβάνει συνολικά 720.000 επιπλέον θέσεις, περισσότερα πακέτα με 10 και 11 διανυκτερεύσεις καθώς και περισσότερες αναχωρήσεις πτήσεων από περιφερειακά αεροδρόμια με νέες πτήσεις από 15 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, εκ των οποίων το 65% είναι αποκλειστικά για την TUI. Το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2019 είναι το πιο φιλόδοξο που έχουμε δημιουργήσει”, δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της TUI Ηνωμένου Βασιλείου, Richard Sofer. Οπως έχει γράψει η “Π”, η TUI έχει μέσω της Atlantica το management σε πέντε ξενοδοχεία στην Κρήτη, εκ των οποίων τα δύο βρίσκονται στον νομό Ηρακλείου. Πρόκειται για το Akti Zeus και το Atlantica Sensatori στην Ανάληψη Χερσονήσου. Φέτος μέσω της TUI θα κάνουν διακοπές στο νησί περίπου 630.000 τουρίστες έναντι 600.0000 πέρυσι. Επιπλέον ο κορυφαίος τουρ οπερέιτορ σκοπεύει να επεκτείνει το πρόγραμμα της διασύνδεσης του τουρισμού με την αγροδιατροφή με περισσότερους οινοπαραγωγούς και ελαιοπαραγωγούς αφού έχει μεγάλη ανταπόκριση στους πελάτες της.
σχετικά άρθρα
1) Η αλυσίδα Radisson Blu ηγέτης στην ευρωπαϊκή αγορά ξενοδοχείων
2) Νέα επώνυμα ξενοδοχεία από TUI και Thomas Cook
3) Grace Ηotels: Νέα ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Σεν Μόριτζ
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics