Breaking News
19 Απριλίου 2018

Στη Χερσόνησο θα λειτουργήσει το πρώτο ξενοδοχείο του καινούριου brand της Thomas Cook, Cook's Club, το οποίο προσανατολίζεται σε νεαρής ηλικίας ταξιδιώτες.

Το νέο brand απευθύνεται σε μια μεγάλη και αυξανόμενη βάση πελατών που αναζητούν οικονομική διαμονή σε ξενοδοχεία με διασκέδαση, εξαιρετικό ντιζάιν, χαλαρή ατμόσφαιρα, ποιοτικές γαστρονομικές προτάσεις και τρέντι μπαρ. Το τετράστερο Cook's Club Hersonissos Crete θα ανοίξει τον Ιούνιο του 2018 λανσάροντας το όγδοο κατά σειρά ξενοδοχειακό brand του οργανισμού.Το ξενοδοχείο είναι πλήρως ανακαινισμένο και διαθέτει 148 δωμάτια.

Οι χώροι του έχουν σχεδιασθεί με βάση το απλό ντιζάιν και αντιπροσωπεύει την τάση διαμονής σε μεγάλες πόλεις που θέτει στο επίκεντρο την χαλαρή ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο με συστηματικά υψηλά πρότυπα ποιότητας.Έμφαση θα δοθεί σε στοιχεία που είναι σημαντικά για τη νέα γενιά ταξιδιωτών, όπως τα στυλάτα και απλά δωμάτια, η ανεπίσημη ατμόσφαιρα, η καλή κουζίνα και η καλή μουσική DJ στις πισίνες κατά τη διάρκεια της ημέρας.Το Cook's Club Hersonissos θα διαθέτει ελκυστική διακόσμηση δωματίων και μικρά διαμερίσματα με μικρή κουζίνα κατάλληλα για μοναχικούς ταξιδιώτες, ζευγάρια και ομάδες έως 6 ατόμων.

Το χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου θα είναι οι 2 ορθογώνιες πισίνες που θα περιβάλλονται από το εστιατόριο self-service «Cantina» και το μπαρ «Captain Cook».Το εστιατόριο θα προσφέρει δημοφιλείς επιλογές street food από όλο τον κόσμο και θα διαθέτει μενού με ποικιλία πιάτων από υγιεινά γεύματα μέχρι κλασικά ελληνικά όπως ο μουσακάς και το σουβλάκι. Στους επισκέπτες θα σερβίρεται πρωινό καθόλη τη διάρκεια του πρωινού καθώς και βραδινά γεύματα μέχρι αργά το βράδυ.Το μπαρ θα σερβίρει σνακ δίπλα στην πισίνα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και premium κοκτέιλ το βράδυ, από φρέσκα υλικά όπως βότανα από τον κήπο του ξενοδοχείου.Ενδεικτικά, το κόστος 7 διανυκτερεύσεων σε δίκλινο δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων και των μεταφορών, θα ξεκινά από 399 ευρώ το άτομο.Με το νέο της brand, η Thomas Cook επιδιώκει να επενδύσει περαιτέρω στο επιτυχημένο κόνσεπτ των ξενοδοχείων Casa Cook, με στόχο να αυξήσει την ελκυστικότητά της και να φέρει την επανάσταση στο παραδοσιακό πρότυπο διακοπών μέσω τουρ οπερέιτορ.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2019 έχει σχεδιασθεί η έναρξη λειτουργίας 10 έως 15 ξενοδοχείων Cook's Club, που θα λειτουργήσουν κυρίως με συμφωνίες franchise.Με το νέο brand ο τουρ οπερέιτορ θα επιχειρήσει να διευρύνει την προσέγγισή του σε ευρύτερο κοινό προκειμένου να προωθήσει τη στρατηγική ανάπτυξης και επέκτασης του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων. Τα ξενοδοχεία Cook's Club θα αποτελέσουν παράγοντα ανάπτυξης για την Thomas Cook καθώς στοχεύουμε να λειτουργήσουμε τέτοιες μονάδες στις βασικές αγορές μας, δήλωσε ο επικεφαλής των Thomas Cook Hotels & Resorts, Ingo Burmester.Στόχος μας είναι, είπε, τα μεγάλα ξενοδοχεία που διαθέτουν γύρω στα 300 δωμάτια και μπορούν να προσφέρουν σε νεαρούς τουρίστες εξαιρετικές και μοντέρνες διακοπές με πολύ καλό value.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics