Breaking News
04 Μαΐου 2018

Mε αύξηση 13% εξελίσσονται μέχρι στιγμής οι κρατήσεις για Ελλάδα στη γερμανική αγορά, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζει η TUI

.Ξεκάθαρος νικητής φέτος για τον τουρ οπερέιτορ στη γερμανική αγορά είναι η Τουρκία, η οποία παρουσιάζει αύξηση κρατήσεων 80% σε σχέση με πέρυσι και έχει σχεδόν διπλάσια έσοδα για τον οργανισμό.Ακόμα, η ζήτηση των Γερμανών για Βαλεαρίδες αναπτύσσεται επίσης στους ρυθμούς της Ελλάδας, ενώ οι χώρες της Β. Αφρικής, οι οποίες είχαν ισχυρές επιδόσεις και πέρυσι, προσελκύουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι.Η Αίγυπτος παρουσιάζει αύξηση της ζήτησης 52% και η Τυνησία 92%.Η Κύπρος, η οποία αποτελεί στόχο για το εφετινό χειμερινό πρόγραμμα του οργανισμού, για το καλοκαίρι καταγράφει αύξηση 16%.Επίσης, η Τζαμάικα (+29%) και η Ταϋλάνδη (+10%) είναι στους νικητές μακρινών προορισμών της χρονιάς.
H ΤUI σε όλο το φάσμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών
Παρουσιάζοντας το χειμερινό πρόγραμμα ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Γερμανίας, Marek Andryszak, τόνισε ότι η TUI σχεδιάζει να διευρύνει τις υπηρεσίες της, που τώρα επικεντρώνονται στα πακέτα διακοπών, σε όλο το φάσμα της ταξιδιωτικής δραστηριότητας, καλύπτοντας πτήσεις, ξενοδοχεία, διαμερίσματα διακοπών, κρουαζιέρες, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και άλλες πρόσθετες υπηρεσίες."Οποιοσδήποτε στη Γερμανία σκέφτεται να ταξιδέψει θα πρέπει να σκεφτεί αυτόματα το TUI", δήλωσε ο Andryszak.Η TUI θα ενσωματώσει επίσης στο χαρτοφυλάκιό της το εμπορικό σήμα 1-2-Fly, το οποίο θα διακοπεί στα τέλη του καλοκαιριού.
tornosnews.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics