Breaking News
10 Μαΐου 2018

Την εξαγορά της ξενοδοχειακής μονάδας «Meli Palace» στην Κρήτη ολοκλήρωσε σήμερα η Grivalia Hospitality S.A., τουριστική πλατφόρμα της GRIVALIA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ (με συμμετοχή 25%).

Πιο συγκεκριμένα, η Grivalia Hospitality εξαγόρασε μέσω μίας κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας, τις μετοχές της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ Α.Ε., η οποία κατέχει το 100% του ακινήτου στο οποίο έχει ανεγερθεί το ξενοδοχείο.Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή παραθαλάσσια τοποθεσία στα Μάλια Κρήτης, έχει 158 δωμάτια σε οικόπεδο 104 περίπου στρεμμάτων και είναι εκμισθωμένο, από το 2011, στην ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel.

Για την απόκτηση των μετοχών ελευθέρων υποχρεώσεων και εξαιρουμένων λοιπών στοιχείων του ενεργητικού, όπως γνωστοποιήθηκε την Τρίτη από την GRIVALIA, καταβλήθηκε κατά την υπογραφή του συμφωνητικού τίμημα €9.000.000. Επίσης, έχει συμφωνηθεί επιπρόσθετο τίμημα €2.000.000 καταβλητέο σε δόσεις μέχρι και το 2022, καθώς και τίμημα €2.000.000 υποκείμενο στην εκπλήρωση συγκεκριμένων προϋποθέσεων.Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο σε λειτουργία που εντάσσεται στο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της Grivalia Hospitality. Η Grivalia Hospitality συνεχίζει να αξιολογεί και να εξετάζει και άλλες επενδύσεις στον τουριστικό τομέα στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για τους μετόχους της, τους ανθρώπους της και τις τοπικές κοινωνίες.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics