Breaking News
08 Οκτωβρίου 2018

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Out Of The Blue Capsis Elite Resort Ηρακλείου στην Αγία Πελαγία.

 


Η εκδήλωση για τα βραβεία “Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards”, από τον διεθνή οργανισμό Seven Stars Media Corporation Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA), γνωστά και ως “Oscars of Luxury”.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ανάμεσα στις εταιρίες που βραβεύτηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, βραβεύτηκαν και δύο εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Μαλεβίζι.

Η SUPER STROM ΒΑΤΣΙΝΑ που για μία ακόμη φορά βραβεύτηκε για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων της, βραβείο που αυτομάτως την συγκαταλέγει στις κορυφαίες επιχειρήσεις στη βιομηχανία στρωμάτων παγκοσμίως.

Ενώ για την Chnaris H.M.D.C. που έλαβε δύο βραβεία στην συγκεκριμένη εκδήλωση, ο μήνας Οκτώβριος είναι μήνας βραβεύσεων καθώς εκτός από τα δύο βραβεία , στην εκδήλωση «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards» η εταιρία βραβεύτηκε στις Cannes στις 5 Οκτωβρίου 2018, από τον οργανισμό EUROPE BUSINESS ASSEMBLY (E.B.A) με το βραβείο αριστείας στην BUSINESS TRIUMPH FESTIVAL 2018.

Επίσης θα βραβευτεί τον επόμενο μήνα στο Hong-Kong, σε μια εκδήλωση που θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο InterContinental Hong Kong, από τον Οργανισμό Worldcob με το βραβείο Excellence in Quality Management, στην εκδήλωση με τον τίτλο «The Bizz AMEA».

Ο Ιδρυτής και Γεν. Δ/ντης της Chnaris H.M.D.C. Ζαχαρίας Α. Χνάρης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ολοκληρώνουμε σιγά – σιγά μια τουριστική περίοδο όπου όσοι είχαμε κατάλληλα προετοιμαστεί, καταφέραμε σημαντικά αποτελέσματα. Οι βραβεύσεις αυτές, όπως και όσες έχουν προηγηθεί και όσες εύχομαι να ακολουθήσουν, απλά επιβεβαιώνουν πως ότι κάναμε, καλά το κάναμε. Εξυπηρετήσαμε τους συνεργάτες – ξενοδόχους μας, προβάλλαμε τον τόπο μας, φιλοξενήσαμε αξιοπρεπώς τους ξένους επισκέπτες μας, ενισχύσαμε την τοπική μας οικονομία και την αύξηση της απασχόλησης και συμβάλλαμε με τις όποιες δυνάμεις μας, στην προβολή της Κρήτης, στην προβολής της πατρίδας μας, σε όλο τον κόσμο. Συγχαίρω όλους τους συνεργάτες μου για αυτά τα πολύ καλά αποτελέσματα και εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί, να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθεια».
maleviziotis.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics