Breaking News
13 Οκτωβρίου 2018

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου.

Μάλιστα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το νέο ΔΣ συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα. Ο Μανώλης Μανούσος με το Νίκο Χαλκιαδάκη/ money tourism copyright Αλέξανδρος Αγγελόπουλος/ money tourism copyright Οι τρεις πρώτοι σε ψήφους ήταν οι Νίκος Χαλκιαδάκης, Μανώλης Μανούσος και Αλέξανδρος Αγγελόπουλος για το ΔΣ, ενώ για την ΠΟΞ εξελέγησαν οι Αγγελόπουλος Αλέξανδρος, Σωμαράς Αλέξανδρος και Χαλκιαδάκης Νικόλαος. Στο νέο ΔΣ εξελέγησαν οι εξής: Αγγελόπουλος Αλέξανδρος του Νικολάου Καλογεράκης Μηνάς του Μιχαήλ Κριαράς Στυλιανός του Χρήστου Μανούσος Μανόλης του Ορέστη Σηφάκης Γεώργιος του Ζαχαρία Σωμαράς Αλέξανδρος του Αδάμ Τσαμάνδουρας Βασίλειος του Γεωργίου Φαρσάρης Γεώργιος του Νικολάου Χαλκιαδάκης Νικόλαος του Θεόφιλου Συγκρότηση σε σώμα Μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ, η διοίκηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, έχει ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. :    Χαλκιαδάκης Νικόλαος Α. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :       Μανούσος Μανόλης Β. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :       Σηφάκης Γεώργιος ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αγγελόπουλος Αλέξανδρος ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Γ.Γ. :      Σωμαράς Αλέξανδρος ΤΑΜΙΑΣ :                        Καλογεράκης Μηνάς ΕΦΟΡΟΣ :                       Τσαμάνδουρας Βασίλειος ΜΕΛΗ :                           Κριαράς Στυλιανός   και  Φαρσάρης Γεώργιος. Τέλος, για την ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, εξελέγησαν οι  Μαρκάκης Νικόλαος, Μιχελιδάκης Ζαχαρίας και Χρυσάκης Μίνωας.

36283155 10216051805226489 118607811096608768 o

Πηγή:  money_tourism

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics