Breaking News
02 Ιανουαρίου 2019

Ο Χάρης Σιγανός, της ZEUS INTERNATIONAL και ο Ζαχαρίας Χνάρης, της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, οι προτιμητέοι επενδυτές, για το ακίνητο της πλατείας Κάνιγγος, που λειτουργούσε ως ξενοδοχείο, με την επωνυμία KANIGOS 21.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το ακίνητο που έχει «βγει» για μακροενοικίαση 30 ετών, με minimum μίσθωμα 21.000 € μηνιαίως, καταλήγει, εκτός απροόπτου, σε έναν εκ των δύο, με μίσθωμα που θα ξεπεράσει τις 25.000 ευρώ. Ο κ. Χάρης Σιγανός | money tourism photo Το ακίνητο είναι ιδιοκτησίας του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και έχει βγει σε διαγωνισμό από τον Σεπτέμβριο του 2018. Το κτίριο, συνολικής επιφάνειας 3.501 τ.μ., βρίσκεται επί των οδών οδών Κάνινγος 21 και Χαλκοκονδύλη 12 στην Αθήνα και παραμένει κλειστό τα τελευταία χρόνια, από το τέλος του 2010, όταν μπήκε «λουκέτο» στη μονάδα λόγω αδυναμίας καταβολής των ενοικίων από τον τότε μισθωτή. Ο κ. Ζ. Χνάρης | money tourism copyright Σημειώνεται ότι η ZEUS, είτε μόνη της, είτε σε συνεργασία με την WYNDHAM, επιδεικνύει πολύ μεγάλη κινητικότητα στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας. Σύμβουλος οργάνωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας έχει αναλάβει η εταιρεία συμβούλων ακινήτων Δανός, η οποία είχε αναλάβει και την αξιοποίηση, με μακροχρόνια παραχώρηση, του ακινήτου στη συμβολή της οδού Πανεπιστημίου με την Κριεζώτου, για λογαριασμό του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας των πρώην Εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας, το οποίο τελικά μισθώθηκε στην ΛΑΜΨΑ και θα λειτουργήσει υπό την «ομπρέλλα» της ACCOR και θα λειτουργήσει ως MCGALLERY.

money-tourism.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics