Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2019

Η αβεβαιότητα του Brexit δεν αποθαρρύνει τους Κινέζους να ταξιδεύουν στην Ευρώπη και μάλιστα σε μεγαλύτερο αριθμό, για να γιορτάσουν το νέο τους έτος, αυτή την εβδομάδα.

Οι κρατήσεις προς τους προορισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης προχωρούν μπροστά κατά 9,2% σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ForwardKeys, τα οποία προβλέπουν τα μελλοντικά ταξίδια, αναλύοντας 17 εκατομμύρια συναλλαγές ανά ημέρα. Η αύξηση των επισκεπτών είναι πολύ υψηλότερη από τον παγκόσμιο μέσο όρο, ο οποίος είναι στο 0,2% πάνω σε σχέση με το 2018.

Η ανάλυση της ForwardKeys σχετικά με τα πρότυπα διάρκειας ταξιδιού δείχνει ότι για τους Κινέζους υπάρχουν δύο ξεχωριστοί τύποι διακοπών, που είναι είτε για να γιορτάζουν το νέο έτος με επίσκεψη στην ΕΕ είτε για να κάνουν ένα ταξίδι -διάλλειμα και να επιστρέψουν στην Κίνα για να γιορτάσουν εκεί εμ τις τοπικές εκδηλώσεις.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Olivier Ponti, δήλωσε: «Οι Κινέζοι τουρίστες έχουν σαφώς την Ευρώπη στην κορυφή των αγαπημένων προορισμών τους. Οι πρωτοβουλίες μάρκετινγκ για να έρθουν εδώ ήταν εντυπωσιακές. Μέχρι στιγμής, ούτε η κινεζική οικονομία επιβραδύνεται, ούτε το Brexit αποτελεί αρνητικό παράγοντα, οπότε είναι δίκαιο να πούμε ότι η ευρωπαϊκή ταξιδιωτική βιομηχανία πρόκειται να γιορτάσει το κινεζικό νέο έτος». ΠΗΓΗ

money-tourism.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics