Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2019

Ένας παγκοσμίου φήμης θεσμός. Δύο ξεχωριστά βραβεία για την οικογένεια Domes! Tα World Spa & Wellness Awards επιβραβεύουν κάθε χρόνο την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών και χώρων που προσφέρουν επαγγελματίες του αντίστοιχου κλάδου απ’ όλον το κόσμο.

Στην φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στο ExCel London το διήμερο 24 & 25 Φεβρουαρίου, τόσο το Domes Noruz όσο και το Domes of Elounda έδωσαν το δικό μας “παρών” στην τελετή, αλλά και το κομμάτι των διακρίσεων! To άριστο επίπεδο και η προσαρμοσμένη στο μεσογειακό πρότυπο conceptual προσέγγιση του Soma Spa -συνώνυμο της ευεξίας και προσωπικής περιποίησης για όλα τα Domes Resorts- αναγνωρίστηκαν από την κριτική επιτροπή των βραβείων, ξεχωρίζοντάς τα ως τα κορυφαία στην κατηγορία τους για την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης. Έτσι, το Soma Spa του adults-only resort Domes Noruz ανακηρύχθηκε Hotel Spa of the Year, ενώ το αντίστοιχο του Domes of Elounda απέσπασε το βραβείο Resort Spa of the Year για την ίδια περιοχή. Η βράβευση αυτή έρχεται ως μία ακόμα απόδειξη της συνέπειας και προσήλωσης που δείχνει η Domes Resorts σε ό,τι αφορά το πληρέστερο και αρτιότερο φάσμα high-end υπηρεσιών που προσφέρει, υπηρετώντας ιδανικά την προσέγγιση της αυθεντικής ελληνικής κουλτούρας φιλοξενίας που απαρέγκλιτα πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια. Δίπλα λοιπόν στην υψηλή γαστρονομία, την ιδανική τοποθεσία, το εξαιρετικό service, βρίσκεται η αφοσίωση στην ευεξία -με πλέον ακόμα περισσότερες αποδείξεις- πλαισιώνοντας τη βασική αρχή των Domes Resorts -και αυτό που απολαμβάνουν όλοι οι φιλοξενούμενοί τους: Luxury with a heart and soul.

money-tourism.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics