Breaking News
05 Μαρτίου 2019

Τρία νέα βραβεία αριστείας, ένα χρυσό και δυο ασημένια, έρχονται να προστεθούν στην ιστορία της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.

 

Πρόκειται για τα βραβεία Greek Hospitality Awards 2019, που διοργανώθηκαν από την ETHOS AWARDS, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και αφορούσαν τις κατηγορίες:

Best Greek Hotel Management Strategy | Gold
Best Hotel Sales Representative Company | Silver
Best Hotel Management Consultant | Silver
Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση διακρίθηκαν και τέσσερα συνεργαζόμενα με την Chnaris H.M.D.C. ξενοδοχεία, τα οποίες έλαβαν συνολικά οκτώ βραβεία, σε μια λαμπρή τελετή η οποία θα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και των κορυφαίων τουριστικών φορέων και επιχειρηματιών της χώρας.

Αναλυτικά τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν:

Elysium Boutique Hotel 5*

Best Greek Boutique Resort | Gold

CHC Kounali Mountain Resort 5*

Best Greek Mountain Resort | Gold

CHC Galini Sea View 5*

Best Greek Excellence In Service Hotel | Gold

Best Greek Honeymoon Resort | Silver

Best Greek Hotel Tailor Made Guest Experience | Silver

CHC Athina Palace Resort & Spa 5*

Best Greek Romantic Resort | Gold

Best Greek Honeymoon Resort | Silver

Best Greek All Inclusive Resort | Silver

Athina Palace 2 750x500

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη βράβευση, ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του ομίλου Chnaris H.M.D.C. Ζαχαρίας Α. Χνάρης περιγράφοντας τα συναισθήματα αλλά και την σπουδαιότητα των βραβείων ανέφερε: «Χαρά, ικανοποίηση αλλά και αίσθημα ευθύνης. Όμορφα συναισθήματα που ακολουθούν αυτή τη νέα, τριπλή βράβευση για την εταιρεία Chnaris H.M.D.C. και μας δίνουν δυνάμεις για την πορεία.

Ευχαριστώ θερμά την κριτική επιτροπή και το κοινό για την θέση στην οποία μας κατέταξαν και συγχαίρω όλες τις μονάδες που διακρίθηκαν. Θα ήθελα επίσης να στείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία μας, καθώς και τους συνεργάτες μου.

Τους ανθρώπους που συμμερίζονται τις ανησυχίες και το όραμα που έχω, που δίνουν το 100% του δυναμισμού, των δυνατοτήτων και της φαντασίας τους, για ένα καλύτερο τουριστικό αύριο όχι μόνο για την Chnaris H.M.D.C., αλλά για τον τόπο μας. Εύχομαι μια καλή χρονιά για όλους!»

Τα βραβεία τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Chnaris H.M.D.C. μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ: https://www.hotelconsulting.gr/gr

cretapost.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics