Breaking News
03 Νοεμβρίου 2019

Η τελετή απονομής του Χρυσού Φοίνικα θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2019 στο Κρεμλίνο στη Μόσχα


Στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε το διάταγμα για την παρασημοφόρηση του Επίτιμου Προξένου της Ρωσίας στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα Νικόλαου Δασκαλαντωνάκη με το Τάγμα Φιλίας. Ο Ν.Δασκαλαντωνάκης βραβεύτηκε με το κρατικό παράσημο της Ρωσίας για τη συμβολή στην ενίσχυση της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των λαών της Ρωσίας και της Ελλάδας, για την καρποφόρα δραστηριότητά του για την προσέγγιση και τον αμοιβαίο εμπλουτισμό των πολιτισμών των δύο χωρών.

Ο Ν.Δασκαλανωνάκης, εγνωσμένου κύρους Έλληνας επιχειρηματίας στον ξενοδοχειακό κλάδο, ανέλαβε τα καθήκοντα του Επίτιμου Προξένου της Ρωσικής Ομοσπονδίας το 1998 και πάνω από είκοσι χρόνια συμβάλλει αισθητά στην προάσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Ρώσων πολιτών στην προξενική του δικαιοδοσία.

Ο Ν.Δασκαλαντωνάκης συντρέχει ενεργά στην ανάπτυξη των ρώσο-ελληνικών σχέσεων και στην προώθηση της ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού στην Ελλάδα. Με τη αρωγή του πραγματοποιείται η διαιώνιση των ιστορικών δεσμών της Κρήτης με τη Ρωσία, όπου υπήρχε το Ρωσικό Προξενείο στα Χανιά στα χρόνια της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου διοργανώνονται εκδηλώσεις μνήμης για την Ημέρα της Νίκης επί του φασισμού και του ναζισμού.

Η τελετή απονομής του παρασήμου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2019 στο Κρεμλίνο στη Μόσχα.
ethnos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics