Breaking News
15 Νοεμβρίου 2019

Η αγάπη της Ρεθυμνιώτικης Ξενοδοχειακής Επιχείρησης GRECOTELπου ξεκίνησε από τους αδερφούς Δασκακαντωνάκη έμεινε για πολλές δεκαετίες πιστή στο καθήκον να προσφέρει στο συνάνθρωπο.

Μέσα στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων έγινε και το καλοκαίρι ένα ανοιχτό event στην παραλία του Ρεθύμνου κάτω από το ξενοδοχείο GRECOTELCRETAPALACE. Πολλοί αθλητές πήρaν μέρος στον φιλανθρωπικό αγώνα, καθώς και φιλοξενούμενοι των μονάδων των ξενοδοχείων τη εταιρίας στο «GrecotelBeachRun 2019». Μαζεύτηκε ένα ποσόν που σε πρόσφατη συνάντηση με διευθυντές και στελέχη της Grecotelκαι του Ιδρύματος Νίκος Δασκαλαντωνάκης δόθηκε στο Σύλλογό μας για τις ανάγκες των δράσεών μας.

Παράλληλα είμαστε σε επικοινωνία για τη συνέχιση μια συνεργασίας στα πλαίσια της εργασιακής Ένταξης ΑμεΑ και της υποστήριξης των ενηλίκων λειτουργικών δομών με ειδικές ανάγκες σε ένα ελεγχόμενο και προσαρμοσμένο εργασιακό περιβάλλον.

Είναι τιμή μας η συνεργασία αυτή και ευελπιστούμε στην συνέχεια των προσπαθειών ποιοτικής ένταξής των ατόμων με αναπηρία στον κοινωνικό ιστό.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την Grecotelκαι το Ίδρυμα Νίκος Δασκαλαντωνάκης για την προσφορά , για την αγάπη και συνεχή συνεργασία και υποστήριξη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics