Breaking News
10 Ιουνίου 2020

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, το Metaxa Hospitality Group, ανοίγει και τα τρία ξενοδοχεία του για την καλοκαιρινή περίοδο του 2020.

 

metaxaΠαρά τις αντίξοες συνθήκες και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ο Όμιλος στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας για τη φετινή τουριστική σεζόν, υποστηρίζοντας παράλληλα τους εργαζομένους, τους εμπορικούς συνεργάτες και τους προμηθευτές του, καθώς και τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου 2020 θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort, με υποδομές ιδανικές για οικογένειες και για ζευγάρια σε μια έκταση 90 στρεμμάτων στη Χερσόνησο Ηρακλείου και TUI Magic Life Candia Maris με χαρακτήρα adults only και με πληθώρα outdoor δραστηριοτήτων στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. Στις 6 Ιουλίου 2020 θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του και το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, με χαρακτηριστικό την ιδιωτικότητα και τη μοναδική θέα στο ξακουστό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. metaxa

Με ύψιστη προτεραιότητα τη διαφύλαξη της υγείας επισκεπτών και εργαζομένων, ο Όμιλος προσαρμόζει τη λειτουργία των ξενοδοχείων του εφαρμόζοντας με αυστηρότητα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, βάσει των οδηγιών διεθνών και εθνικών οργανισμών και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επιπλέον, το σύνολο του προσωπικού εκπαιδεύεται στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του Ομίλου, παρέχοντας τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και την αυθεντική και προσωποποιημένη φιλοξενία που χαρακτηρίζουν διαχρονικά το Metaxa Hospitality Group.

metaxaΜε αφορμή το άνοιγμα των ξενοδοχείων, ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε σχετικά: «Παρά την έντονη αβεβαιότητα για τον Τουρισμό και την τουριστική ζήτηση από βασικές αγορές μας στη μετά COVID-19 εποχή, λάβαμε συνειδητά την απόφαση να ανοίξουμε όλα τα ξενοδοχεία μας για τη φετινή τουριστική σεζόν. Στηρίζουμε έτσι έμπρακτα τον ελληνικό Τουρισμό και την εθνική προσπάθεια ανάκαμψης. Στηρίζουμε τους ανθρώπους μας που είναι η «κινητήρια» δύναμή μας, τους σταθερούς μας εμπορικούς συνεργάτες και τους τοπικούς παραγωγούς και τις κοινωνίες εκεί όπου λειτουργούμε και αναπτυσσόμαστε. Ταυτόχρονα τιμούμε την εμπιστοσύνη που για πολλά χρόνια μας δείχνουν οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες μας. Οι δυσκολίες μπροστά μας πολλές, αλλά χρέος μας είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε».

Η κα. Θεανώ Μεταξά|

Το Metaxa Hospitality Group
Το Metaxa Hospitality Group, της οικογένειας του αείμνηστου Νικολάου Μεταξά, είναι σήμερα ένας διεθνώς αναγνωρισμένος και πολυβραβευμένος Όμιλος με περισσότερα από́ 45 διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις.

metaxaΔραστηριοποιείται στην Κρήτη από το 1975, έτος κατά το οποίο το πρώτο ξενοδοχείο, Creta Maris, ξεκίνησε τη λειτουργία του. Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη.Creta Maris

Επιπλέον, ο Όμιλος επενδύει ενεργά στον τομέα των ακινήτων, καθώς και σε ειδικούς τομείς του τουρισμού, όπως κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα. Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής του, ο Όμιλος συνεχίζει με έμφαση στη βιωσιμότητα την επέκτασή του στη Σαντορίνη, καθώς και προχωρά την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη που εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή.


 WWW.MONEY-TOURISM.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics