Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2020


Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου η Κλήρωση της Volley League 2020-21 και η βράβευση των κορυφαίων

 


Την προσεχή Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 στις 7μ.μ. στο ξενοδοχείο Coral στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος 35 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2020-21 και η βράβευση των κορυφαίων.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ η κλήρωση θα μεταδοθεί απευθείας από τη δημόσια τηλεόραση και την ΕΡΤ Sports HD και θα γίνει με βάση τα αυστηρά περιοριστικά υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας από τον COVID-19 και με περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Παράλληλα στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι κορυφαίοι αθλητές, προπονητές και διαιτητές για την παρελθοντική σεζόν 2019-20, όπως αναδείχτηκαν μετά από την ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων.

Η κορυφαία ομάδα Best Volley League Βίκος Cola 2019-20
Μετά την ολοκλήρωση των ψηφοφοριών των 10 προπονητών των ομάδων της Volley League η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος Best Team Βίκος Cola Volley League 2019-20.

Υπενθυμίζεται πως MVP Βίκος Cola είναι ο Αλέξανδρος Ράπτης του Παναθηναϊκού που βραβεύτηκε από την ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ με το τέλος του Β΄ τελικού.

Το ενδιαφέρον είναι πως ο Ράπτης αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola ως διαγώνιος, ενώ στην κορυφαία ομάδα πήρε θέση ως καλύτερος ακραίος καθώς η πλειοψηφία των προπονητών του αναγνώρισαν την πολύτιμη συμβολή του ως ακραίος μέχρι την 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Επίσης στην κατηγορία των διαιτητών σημειώθηκε ισοψηφία 5-5 ψήφους μεταξύ του Μιχάλη Κουτσούλα και του Νώντα Γεροθόδωρου και οι δύο ρέφερι θα τιμηθούν ως οι κορυφαίοι της σεζόν 2019-20.

Η βράβευση των κορυφαίων θα γίνει στην εκδήλωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος 2020-21. Η βράβευση του MVP Bίκος Cola Αλέξανδρου Ράπτη έγινε μετά το τέλος του β΄τελικού.

ΒΕST TEAM ΒΙΚΟΣ COLA VOLLEY LEAGUE 2019-20

MVP Βίκος Cola: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Διαγώνιος: Βαν ντε Ντρις (Π.Α.Ο.Κ.)

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Ακραίος: Ζίγκα Στερν (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)

Ακραίος: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Κεντρικός: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Κεντρικός: Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Κορυφαίος αθλητής Κάτω 20 ετών: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Προπονητής: Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Διαιτητής: Μιχάλης Κουτσούλας - Νώντας Γεροθόδωρος.
Onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics