Breaking News
06 Μαρτίου 2021

«Μπορεί να μας πει ο κ. Αυγενάκης τι έκανε ως αρμόδιος υπουργός για να στηρίξει τον Μίλτο Τεντόγλου;», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση

 

Επίθεση εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού από την ΑΚΑΣ, την παράταξη που διοικεί τον ΣΕΓΑΣ και θα διεκδικήσει τη νίκη στις επικείμενες αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας. Αυτή τη φορά αιτία ήταν η συγχατηρήρια δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη για τον Μίλτο Τεντόγλου.

Η ανακοίνωση

«Ανάμεικτα συναισθήματα προκαλεί η σπουδή του Υφυπουργού Αθλητισμού να σπεύσει υποκριτικά να συγχαρεί τον Μίλτο Τεντόγλου, προκειμένου να «εισπράξει» πολιτικά οφέλη από την τεράστια επιτυχία του.
Μπορεί να μας πει ο κ. Αυγενάκης τι έκανε ως αρμόδιος Υπουργός για να στηρίξει τον Μίλτο Τεντόγλου και τους υπόλοιπους Αθλητές και Αθλήτριες του Στίβου τους είκοσι (20) μήνες που ασκεί τα καθήκοντα του Υφυπουργού Αθλητισμού;

Εμείς θα του θυμίσουμε τι έκανε από τους πρώτους μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του μέχρι σήμερα:

• Ακύρωσε τις διαδικασίες προγραμματισμού ώριμων έργων βασικών εγκαταστάσεων Στίβου, στην Πρωτεύουσα της Χώρας μας που εκπροσωπείται επάξια στην Ευρώπη και τον Κόσμο από τους Αθλητές μας, αλλά είναι ο «φτωχός συγγενής» από πλευράς υποδομών.
• Μείωσε τον τακτικό προϋπολογισμό του ΣΕΓΑΣ για το 2020, παρά το γεγονός ότι ο ΣΕΓΑΣ ολοκλήρωσε όλο το αγωνιστικό του πρόγραμμα, με πρόσθετα κόστη, λόγω της πανδημίας.
• Έδωσε έκτακτες επιχορηγήσεις σε διοργανωτές δρομικών αγώνων, που δεν διεξήχθησαν μάλιστα, όταν απορρίφθηκαν ανάλογα αιτήματα του ΣΕΓΑΣ, προς τον ίδιο και τον Πρωθυπουργό, για την αναπλήρωση μικρού μέρους των απωλειών εκατομμυρίων, από την απαγόρευση διεξαγωγής των δικών του μεγάλων δρομικών διοργανώσεων.
• Έχει «εξαφανίσει» από την πρόσφατη καμπάνια του προγράμματος «ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ» της Γ.Γ.Α., την χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη τον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου που υποκριτικά τον συγχαίρει τώρα, την Βούλα Παπαχρήστου, που έχει την καλύτερη επίδοση στον κόσμο αυτή την περίοδο και μας ετοιμάζει αύριο ακόμη μια μεγάλη επιτυχία και προβάλλει μόνο Αθλητές και Αθλήτριες που τον κολακεύουν και τον εξυμνούν για το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Θα του θυμίσουμε επίσης και τι ΔΕΝ έκανε.

• Δεν υλοποίησε τις υποσχέσεις του για την αποκατάσταση της λειτουργίας του Κλειστού Σταδίου της Παιανίας, παρά τις επανειλημμένες «φωτογραφίσεις» στο γραφείο του και επι τόπου, με τους αρμοδίους Αυτοδιοικητικούς παράγοντες και τον τότε υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Οικονόμου.
• Δεν ασχολήθηκε για να ολοκληρωθούν επιτέλους τα έργα ανακατασκευής του ελαστικού τάπητα στο Καυτανζόγλειο, όπως κάνει καθημερινά με τις υποδομές της προσωπικής του εκλογικής περιφέρειας.
• Δεν επιλήφθηκε, ως αρμόδιος Υπουργός, της ανοικτής επιστολής στον Πρωθυπουργό των δεκάδων Πρωταθλητών – Πρωταθλητριών μας, το περιεχόμενο της οποίας αφορά θέματα της αρμοδιότητας του.
• Δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα με αρ. πρωτ. 334/29.1.2021 του ΣΕΓΑΣ, για την άμεση έγκριση μέρους της α΄ δόσης της τακτικής επιχορήγησης, με εντολή διάθεσης των σχετικών κονδυλίων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την μισθοδοσία υπαλλήλων, προπονητών (Πομάσκι κ.λπ) και ΑΘΛΗΤΩΝ (Τεντόγλου κ.λπ.)!! Όπου θέλει οι χρηματοδοτήσεις βγαίνουν σε 24 ώρες!

Είναι προσωπικά υπεύθυνος για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αθλητές – Αθλήτριες μας, από το γεγονός ότι έχουν στερηθεί τα οδοιπορικά τους για μήνες έως τα προβλήματα τραυματισμών σαν αυτό του Τεντόγλου, που έχουν προκύψει από την έλλειψη κατάλληλων υποδομών και το αλλοπρόσαλλο «άνοιξε- κλείσε» των προπονήσεων, εδώ και ένα χρόνο.

Γι’ αυτό κύριε Αυγενάκη,
«ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ».

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 06 Μαρτίου γιορτάζουν

Έτσι προκρίθηκε στον τελικό η Παπαχρήστου [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics