Breaking News
03 Φεβρουαρίου 2022

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, πραγματοποίησε την 25η Ιανουαρίου 2022, τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά μέσω zoom, λόγω επιβολής της γενικής αργίας στην Κρήτη αλλά και για την ασφάλεια των συναδέλφων και καλεσμένων εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στο νησί.

 

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σφακιανάκης, καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.
Στην ολομέλεια ο κ. Μιχάλης Κακαρνάκης παρουσίασε την εταιρεία AL GRANDI CUCINE ΑΕ, που εξειδικεύεται στον τομέα μελέτης και εξοπλισμού χώρων μαζικής εστίασης καθώς και στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης επαγγελματικών μηχανημάτων.

Κατόπιν, ακολούθησε μια σύντομη ενημέρωση από τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο από το Millennium Travel για τις τουριστικές εξελίξεις και προβλέψεις για τη σεζόν 2022.
Ακολούθησε ενημέρωση από τον κ. Άρη Στρατάκη διευθυντή ΠΥΤ Κρήτης για νεότερα νομοθετήματα και διατάξεις που θα ισχύσουν στον ξενοδοχειακό τομέα την τρέχουσα τουριστική περίοδο.

Στη συνέχεια ο διοικητής τουριστικής αστυνομίας κ. Ευάγγελος Γαργανουράκης ενημέρωσε για νέες διατάξεις που αφορούν τον τομέα του, και για τα μέτρα και τις διαδικασίες που πρέπει να λάβουν τα ξενοδοχεία για την τήρηση της ξενοδοχειακής νομοθεσίας.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σφακιανάκης ενημέρωσε τα μέλη για τη συνεργασία και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σε συγκεκριμένες δράσεις του ΠΣΔΞ που αφορούν την αναβάθμιση της προσφοράς του Συλλόγου στον Τουριστικό τομέα της Κρήτης και την αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων για προσφορά εργασίας στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου σε Ηράκλειο και Χανιά η «1η Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης”. Πρόκειται για μια μεγάλη και σημαντική διοργάνωση του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, που γίνεται για πρώτη φορά, με την συμμετοχή πολλών Ξενοδοχειακών Μονάδων από όλη την Κρήτη και σκοπό έχει να φέρει σε άμεση επαφή τα Ξενοδοχεία με όσους επιθυμούν να εργαστούν σε Ξενοδοχειακές μονάδες.

Επίσης έγινε ενημέρωση στα μέλη για ακόμα μια νέα πρωτοβουλία του ΠΣΔΞ που θα συμβάλει στην στελέχωση των Ξενοδοχειακών μονάδων και είναι η δημιουργία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου www.chm.gr ειδικής πλατφόρμας εξεύρεσης εργασίας, όπου το ενδιαφερόμενο προσωπικό θα μπορεί να ενημερώνεται για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε όλη την Κρήτη ή αν επιθυμούν να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, προκειμένου να τους αναζητήσουν τα ξενοδοχεία που έχουν αντίστοιχα κενή θέση. Η πλατφόρμα προβλέπεται να λειτουργήσει τις επόμενες μέρες παράλληλα με τις εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της ιστοσελίδας.

Ο κ. Μανούσος Ψαρουδάκης επικεφαλής της επιτροπής επιμόρφωσης, προέβη σε ενημέρωση για το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα του Συλλόγου και ανακοίνωσε τα σεμινάρια που θα διεξάγει ο σύλλογος και θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο μήνα.

Ακολούθησε ενημέρωση από όλους τους επικεφαλής επιτροπών για την πορεία του έργου τους.
Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για διάφορα επίκαιρα θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος ευχαρίστησε πέρα ταύτα, την Διοίκηση και την Διεύθυνση του ξενοδοχείου Galaxy στο Ηράκλειο, που ήταν καθόλα έτοιμοι να φιλοξενήσουν
την ολομέλεια μας.

anatolh.com
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 03 Φεβρουάριου γιορτάζουν

 

 

 

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ έκανε ο Γιάννης Μπουζούκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics