Breaking News
07 Φεβρουαρίου 2022

Πρωτοβουλίες και δράσεις για την αγορά εργασίας και με συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης, αναλαμβάνει ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων και ο πρόεδρός του Γιώργος Σφακιανάκης.

 

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος κ. Σφακιανάκης Γιώργος στη μηνιαία ολομέλεια του Συλλόγου, ο ΠΣΔΞ με τη συνεργασία και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης προχωρά σε συγκεκριμένες δράσεις που αφορούν στην αναβάθμιση της προσφοράς του Συλλόγου στον Τουριστικό τομέα της Κρήτης και την αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων για προσφορά εργασίας στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου σε Ηράκλειο και Χανιά η «1η Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης”. Πρόκειται για μια μεγάλη και σημαντική διοργάνωση του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, που γίνεται για πρώτη φορά, με την συμμετοχή πολλών Ξενοδοχειακών Μονάδων από όλη την Κρήτη , και σκοπό έχει να φέρει σε άμεση επαφή τα Ξενοδοχεία με όσους επιθυμούν να εργαστούν σε Ξενοδοχειακές μονάδες .

Επίσης έγινε ενημέρωση στα μέλη για ακόμα μια νέα πρωτοβουλία του ΠΣΔΞ που θα συμβάλει στην στελέχωση των Ξενοδοχειακών μονάδων και είναι η δημιουργία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου www.chm.gr ειδικής πλατφόρμας εξεύρεσης εργασίας, όπου το ενδιαφερόμενο προσωπικό θα μπορεί να ενημερώνεται για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε όλη την Κρήτη ή αν επιθυμούν να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, προκειμένου να τους αναζητήσουν τα ξενοδοχεία που έχουν αντίστοιχα κενή θέση.

Η πλατφόρμα προβλέπεται να λειτουργήσει τις επόμενες μέρες παράλληλα με τις εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της ιστοσελίδας.

Ακόμη, στην ολομέλεια της 25ης Ιανουαρίου 2022, που έγινε διαδικτυακά μέσω zoom, λόγω επιβολής της γενικής αργίας στην Κρήτη αλλά και για την ασφάλεια των συναδέλφων και
καλεσμένων εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στο νησί, ο κ. Κακαρνάκης Μιχάλης παρουσίασε την εταιρεία AL GRANDI CUCINE ΑΕ, που εξειδικεύεται στον τομέα μελέτης και εξοπλισμού χώρων μαζικής εστίασης καθώς και στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης επαγγελματικών μηχανημάτων.

Κατόπιν, ακολούθησε μια σύντομη ενημέρωση από τον κ. Παπαδόπουλο Γιάννη από το MillenniumTravel για τις τουριστικές εξελίξεις και προβλέψεις για τη σεζόν 2022.

Ακολούθησε ενημέρωση από τον κ. Στρατάκη Άρη, διευθυντή ΠΥΤ Κρήτης για νεότερα νομοθετήματα και διατάξεις που θα ισχύσουν στον ξενοδοχειακό τομέα την τρέχουσα τουριστική περίοδο.

Στη συνέχεια ο διοικητής τουριστικής αστυνομίας κ. Γαργανουράκης Ευάγγελος ενημέρωσε για νέες διατάξεις που αφορούν τον τομέα του, και για τα μέτρα και τις διαδικασίες που πρέπει να λάβουν τα ξενοδοχεία για την τήρηση της ξενοδοχειακής νομοθεσίας.

Τέλος, ο κ. Ψαρουδάκης Μανούσος επικεφαλής της επιτροπής επιμόρφωσης, προέβη σε ενημέρωση για το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα του Συλλόγου και ανακοίνωσε τα σεμινάρια που θα διεξάγει ο σύλλογος και θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο μήνα.

Ακολούθησε ενημέρωση από όλους τους επικεφαλείς επιτροπών για την πορεία του έργου τους. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για διάφορα επίκαιρα θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος .
money-tourism.gr
Διαβάστε επίσης:

Τα αποτελέσματα των αθλητών του ΟΦΗ στο 8ο Φεστιβάλ Κρητικού στίβου στον Αγιο Νικόλαο:

 

 

 

 

Σήμερα 07 Φεβρουάριου γιορτάζουν

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics