Breaking News
28 Ιουνίου 2022

Αθλήτριες του ΟΦΗ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ίο


Βόλεϊ Beach Volley | 28 Ιουνίου 2022, 21:05

Ντεμπούτο σε τουρνουά παγκοσμίου επιπέδου την Τετάρτη για την ομάδα των αθλητριών του ΟΦΗ, Ροδάνθη Μαριάτου - Μεταξά / Αθηνά Γεωργοπούλου, οι οποίες θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο Beach Pro Tour Ios Futures που θα διεξαχθεί στην Ίο.
KTEO Κρήτης
Με τις μάχες των προκριματικών ανδρών-γυναικών που θα κρίνουν τα τέσσερα εισιτήρια για τα αντίστοιχα κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, ανοίγει την Τετάρτη 29 Ιουνίου στην Ίο η αυλαία του παγκόσμιου τουρνουά Beach Pro Tour Ios Futures 1*, που ολοκληρώνεται με τους τελικούς το Σάββατο 2 Ιουλίου.

Παρούσες στη διοργάνωση και οι δύο αθλήτριες του ΟΦΗ, οι οποίες προ ολίγων ημερών στο τουρνουά Μάστερς του Μυλοπότα, κατέλαβαν την 3η θέση, ενώ ήταν πρώτες στο αντίστοιχο τουρνουά του 2021.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που θα αγωνιστούμε στο Παγκόσμιο της Ίου και ανυπομονούμε να αρχίσουν οι αγώνες. Το θέλουμε πάρα πολύ και σε αυτό το πανέμορφο νησί, που πέρυσι είχαμε στεφθεί πρωταθλήτριες, ελπίζουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο και να ευχαριστηθούμε αυτή την πρωτόγνωρη για μας εμπειρία» δήλωσε η αθλήτρια του ΟΦΗ, Ροδάνθη Μαριάτου – Μεταξά.

Estrella

Πίστη στις δυνατότητες της ομάδας της έχει και η Αθηνά Γεωργοπούλου, που θέλει να συνδυάσει την παρθενική της τιμητική συμμετοχή με τη “γαλανόλευκη” στην άμμο με μία καλή αγωνιστική παρουσία:

«Είμαι πολύ αισιόδοξη γιατί τελευταία έχουμε ως ομάδα μία ανοδική πορεία διορθώνουμε κάποια λαθάκια και προσπαθούμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Για μας είναι πολύ σημαντικό ότι σε αυτή την πολύτιμη εμπειρία, θα αγωνιστούμε με τα χρώματα της Εθνικής μας και όποιο αποτέλεσμα έρθει θα είναι καλοδεχούμενα. Σε σχέση με άλλες ομάδες, μπορεί να μην έχουμε τα αντίστοιχα σωματικά προσόντα, αλλά θεωρώ πως έχουμε τα τεχνικά και νομίζω πως αν συνεχίσει να φυσάει όπως σήμερα, θα αποδειχθεί ένας πολύτιμος “σύμμαχος”.»

Συνολικά 14 χώρες εκπροσωπούνται στα προκριματικά των ανδρών και 16 στις γυναίκες, από ΗΠΑ, Κίνα μέχρι τα εξωτικά νησιά Βανουάτου, με τους Βρετανούς αδελφούς Javier & Joaquin Bello και τις Τσέχες Dunarova / Resova να είναι επικεφαλής στα αντίστοιχα ταμπλό ανδρών – γυναικών των προκριματικών της διοργάνωσης.
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Σήμερα 28 Ιουνίου γιορτάζουν

 

 

 

Μεσογειακοί Αγώνες: Δηλώσεις Σγουρόπουλου, Κωνσταντινόπουλου για την 3η θέση

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics