Breaking News
10 Αυγούστου 2022

Πρόβα τζενεράλε ενόψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, για τους Μίλτο Τεντόγλου και Κατερίνα Στεφανίδη απόψε στις 9μ.μ. στον τελευταίο αγώνα της σειράς Diamond League στο Μονακό.

 

Οι Έλληνες πρωταθλητές μας μαζί με κορυφαίους αστέρες του παγκόσμιου στίβου βρίσκονται ήδη στη χώρα της Κυανής ακτής προκειμένου να κάνουν το τελευταίο «τεστ» πριν το κορυφαίο γεγονός της Ευρώπης.

Οι Μίλτος Τεντόγλου και Κατερίνα Στεφανίδη, θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση του Μονάχου με στόχο να υπερασπιστούν τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν πριν από τέσσερα πλέον χρόνια στο Βερολίνο. Ο Τεντόγλου, πριν δύο ημέρες έδωσε το «παρών» στη διοργάνωση στη Σιλεσία, όπου διατήρησε το αήττητο σερί του, ενώ το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και στο Μονακό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τον Ινδό Μουραλί Σρισανκάρ, αλλά και τον Σουηδό Τομπίας Μοντλερ, τον βασικό του αντίπαλο στον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Παράλληλα τα πρώτα της αγωνιστικά άλματα μετά τον αγώνα του Όρεγκον, θα κάνει στο Μονακό, η Κατερίνα Στεφανίδη σε ένα στάδιο που της αρέσει να αγωνίζεται και στο παρελθόν έχει πετύχει εξαιρετικές επιδόσεις. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα επιδιώξει να κυνηγήσει μεγάλα άλματα, κόντρα στις Σάντι Μόρις και Νίνα Κένεντι, αλλά και τις Ευρωπαίες, Τίνα Σουτέι και Αντζέλικα Μοσερ.
Onsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ο Μιχάλης Καρλής αποχωρεί από την ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ψυχικό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics