Breaking News
28 Αυγούστου 2022

«Θεούλης» ένας ομογενής από τις ΗΠΑ που δεν γνώριζε το κανάλι Open, αλλά ούτε και γιατί διάλεξε ως προορισμό την Πάρο!

 

Επικό βίντεο: Ρεσιτάλ από ατάκες έδωσε ένας Έλληνας ομογενής τουρίστας από της Νέα Υόρκη, όταν κλήθηκε να μιλήσει στο Open, λίγο πριν την επιβίβασή του σε πλοίο.

Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό ο συμπαθής κύριος εκστόμισε σερί από ατάκες που άφησαν τον ρεπόρτερ, αλλά και τους συναδέλφους του από το στούντιο… σύξυλους!

Πρώτα από όλα δεν είχε ιδέα για το κανάλι Open, λέγοντας με αφοπλιστικό τρόπο «Είναι κανάλι αυτό;».

Στη συνέχεια εξήγησε στον ρεπόρτερ ότι είναι χαμένος στο λιμάνι του Πειραιά και ότι η διαδικασία που του ζήτησαν οι αρμόδιοι να ακολουθήσει με το εισιτήριο ήταν σκέτη ταλαιπωρία.

Άφησε το καλύτερο για το τέλος, καθώς όταν μάλιστα ρωτήθηκε γιατί επέλεξε το νησί της Πάρου για τις διακοπές του είπε το εξής καταπληκτικό: «Ούτε ξέρω, κατά λάθος!!!».

Απολαύστε το επικό βίντεο: παρακάτω
sportime.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 28/08/2022 [vid]

 

 

 

 

Νέο camp προετοιμασίας της προ-εθνικής ομάδας Καράτε

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics