Breaking News
10 Σεπτεμβρίου 2016
Χωρίς να διστάσει, μια νεαρή τουρίστρια έβγαλε όλα της τα ρούχα κι έκανε γιόγκα ολόγυμνη, μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους, στο πάρκινγκ του αεροδρομίου “Ν. Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος του αερολιμένος που ειδοποιήθηκαν, συνέλαβαν τη νεαρή τουρίστρια και την οδήγησαν στο τμήμα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η νεαρή γυναίκα από την ώρα που μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα δε μιλάει, για να εξηγήσει, γιατί προχώρησε σε αυτήν την πράξη.

Μάλιστα εξετάζεται αν συντρέχουν άλλοι λόγοι, που να δικαιολογούν μία τέτοια συμπεριφορά.

Ενώ, σε ένα δεύτερο παρόμοιο περιστατικό, ένας άνδρας άρχισε να τρέχει το βράδυ της Παρασκευής ολόγυμνος μέσα στο αεροδρόμιο!

Σύμφωνα με το flashnews, έκπληκτοι οι επιβάτες των πτήσεων, που επρόκειτο να αναχωρήσουν, έβλεπαν το νεαρό άνδρα να τρέχει στους χώρους του αεροδρομίου...τσίτσιδος

Άμεσα στην αίθουσα αναχωρήσεων, όπου κινείτο κυρίως ο 37χρονος , έτρεξαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος αερολιμένα, οι οποίοι και συνέλαβαν τον Βέλγο, προκειμένου να δικαιολογήσει… τα αδικαιολόγητα.

Πηγή: www.news.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics