Breaking News
12 Σεπτεμβρίου 2017

Η Δωροθέα Ποιμενίδουθα εκπροσωπήσει την ελληνική τοξοβολία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Πεκίνο (13 - 17 Σεπτεμβρίου).



Η Δωροθέα Ποιμενίδου του συλλόγου Δόξα Μακεδονίας Θράκης θα εκπροσωπήσει την ελληνική τοξοβολία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Πεκίνο από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Η Ποιμενίδου, η οποία να θυμίσουμε ότι είχε φτάσει έως τη φάση των 32 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, θα συμμετέχει στο Ολυμπιακό τόξο (recurve women open) ευελπιστώντας στην κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ αλλά και μιας καλής θέσης στο γύρο κατάταξης.

Στο Ολυμπιακό τόξο γυναικών, συμμετέχουν συνολικά 32 αθλήτριες. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία έχει ως στόχο την παρουσία της και στο Ολυμπιακό τουρνουά τοξοβολίας του Τόκιο 2020, θ` αγωνιστεί υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Αλέξανδρου Νασούλα.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics