Breaking News
09 Αυγούστου 2022

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση νίκησε σε φιλικό παιχνίδι την Ισπανία στο ΟΑΚΑ.

 

Η εθνική μας παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Σλούκα και Παπαγιάννη με την πρώτη πεντάδα του Ιτούδη να απαρτίζεται από τους Καλάθη, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, Κώστα και Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο κόσμος διψούσε για μαγικές στιγμές του Γιάννη κι αυτός δε χάλασε το χατήρι κανενός, αποδεικνύοντας ότι θα είναι ο μεγάλος μας πρωταγωνιστής και στα επίσημα ματς.

Η Ελλάδα μετά από ξεκίνημα πόντο με πόντο, πάτησε γκάζι και γρήγορα έχτισε διαφορά συνδυάζοντας θέαμα και ουσία. Το 7-7 έγινε 28-10 με τον Γιάννη να είναι ασταμάτητος και την εθνική να τρέχει σε κάθε ευκαιρία. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το εντυπωσιακό 31-13.

Η ομάδα του Ιτούδη συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και παρά τις αλλαγές οι λύσεις στην επίθεση ήταν δεδομένες. Ο Αγραβάνης μπήκε στην εξίσωση, ενώ η διαφορά έφτασε τους 21, 44-23 με φοβερό τρίποντο του Καλάθη. Οι Ισπανοί με τα αδέρφια Ερνάνγκομες και τον Μπράουν μάζεψαν τη διαφορά, για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με την Ελλάδα στο +15, 50-35.

Στην τρίτη περίοδο ο κόουτς Ιτούδης διαχερίστηκε το ματς και οι πολλές αλλαγές δε βοήθησαν τη συνοχή της ομάδας. Οι Ισπανοί κατάφεραν να βρουν λύσεις, εμείς δυσκολευόμασταν ακόμα και από τη γραμμή, με αποτέλεσμα η τρίτη περίοδος να κλείσει μόλις στο +6, η μικρότερη διαφορά από την ώρα που ξεφύγαμε.

Η είσοδος του Γιάννη στην τελευταία περίοδο άλλαξε τα δεδομένα ξανά με τον Greek Freak με προσωπιοκές ενέργειες να στέλνει και πάλι τη διαφορά πάνω από τους 10. Ο ίδιος αποσύρθηκε στον πάγκο 4.30 πριν το τέλος με 31 πόντους και 10 ριμπάουντ μέσα σε αποθέωση και αφού έβαλε ξανά το νερό στο αυλάκι. Το τελικό σκορ ήταν 86-70 με τις 2 ομάδες να τίθενται και πάλι αντιμέτωπες μεθαύριο στην Μαδρίτη.

Ο Ντόρσεϊ ήταν επίσης διψήφιος με 11 πόντους, ενώ εξαιρετικός επιθετικά ήταν και ο Αγραβάνης. Η Ελλάδα κυριάρχησε στα ριμπάουντ ήταν καλύτερη στο δίποντο, αλλά πρέπει να προβληματιστεί για το ποσοστό στις βολές

Ο καιρός σήμερα 09/08/2022 [vid]

 

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics