Breaking News
26 Μαρτίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα και ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Χείρωνα στο ζώδιο σου, πυροδοτώντας ιδιαίτερα δημιουργικές, μοναδικές και χρήσιμες ιδέες. Θέλεις να απελευθερωθείς από πεποιθήσεις και συμπεριφορές που σε έχουν περιορίσει στο παρελθόν και να ξεχωρίσεις από τους άλλους, αποκαλύπτοντας το τι σε κάνει ξεχωριστή. Οι άνθρωποι σε εκτιμούν για το μοναδικό μυαλό ή τις απόψεις σου. Οι αλληλεπιδράσεις είναι προοδευτικές και αποκαλυπτικές σήμερα, αν και ίσως λίγο ευαίσθητες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκαθαρίσεις προβλήματα ή να μάθεις καλύτερα τον τρόπο επίλυσης τους.

 

Ταύρος
Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να σταθεροποιήσεις τον ρυθμό σου για να μπορέσεις να ανασυνταχθείς. Ενώ η αξιολόγηση και η ανάλυση καταστάσεων μπορεί να είναι πολύτιμη, σήμερα εστιάζεις περισσότερο στο ανθρώπινο στοιχείο. Ο Ερμής και ο Χείρωνας ευθυγραμμίζονται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, προκαλώντας μια απογραφή των συναισθημάτων σου ή μια νέα προσέγγιση για την κατανόηση μιας δύσκολης κατάστασης. Μπορεί να ανοίγεσαι για ένα προσωπικό θέμα ή να ακούς τη μεγάλη αποκάλυψη κάποιου άλλου. Είτε έτσι είτε αλλιώς το ανοιχτό μυαλό βοηθάει.

Δίδυμοι
Είσαι σε ένα εξαιρετικό σημείο για να λάβεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ή για να ακούσεις τα τέλεια ενθαρρυντικά λόγια σήμερα. Θα μπορούσε να υπάρξει μια λύση ή η απελευθέρωση από ένα πρόβλημα που έχει βαρύνει το μυαλό σου. Μια ευχάριστη, ανοιχτή ατμόσφαιρα με φίλους μπορεί να εμφανιστεί έντονα, ακόμα κι αν υπάρχει κάποια αναταραχή. Οι συζητήσεις είναι πιο αποκαλυπτικές, ιδιαίτερα ειλικρινείς και ενδιαφέρουσες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, φωτίζοντας τη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ακριβώς πίσω σου ζώδιο και χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα. Ακόμα κι έτσι, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μάθεις από τους άλλους και να διδάξεις κάτι επίσης. Η διαίσθηση σου ενισχύει την επιχειρηματική σου αίσθηση και η επιθυμία για βελτίωση, ανάπτυξη και μάθηση είναι ισχυρή και αυξανόμενη. Η εστίαση είναι έντονη, καθώς στοχεύεις να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται για να κατανοήσεις τον εαυτό σου και τη θέση σου στον κόσμο. Έχεις επίσης να κερδίσεις πολλά ακούγοντας και παρατηρώντας.

 

Λέων
Ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Χείρωνα σήμερα και επικεντρώνεσαι στο να βάλεις ιδέες σε εφαρμογή ή να επικοινωνήσεις, με στόχο να αφήσεις πίσω σου ένα πρόβλημα ή θέμα. Θέλεις να σημειώσεις πρόοδο τώρα και το να ξεπεράσεις μια ψυχική κούραση ή μια προβληματική περιοχή φαίνεται να είναι η καλύτερη διαδρομή. Οι άνθρωποι είναι ευαίσθητοι, με συμπονετικό και συγκινητικό τρόπο. Οι σημερινές συνομιλίες μπορούν να είναι οι πύλες για συναρπαστικές νέες πληροφορίες και ενδιαφέροντα. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να μην βρίσκεται στο απόλυτο επίκεντρο σου, όμως έχει ενδιαφέρον.

Παρθένος
Είναι μια ισχυρή στιγμή για να αποκτήσεις νέα εικόνα για τα συναισθήματα και τις σχέσεις σου. Το ένστικτο σου είναι έντονο και σε οδηγεί στις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Ευνοείται η βαθύτερη σκέψη και απολαμβάνεις απόλυτα το να ακολουθείς τον δικό σου δρόμο -με τις ιδέες και τα θέλω σου. Η διορατικότητα σου εντυπωσιάζει και μπορεί να βοηθήσεις κάποιον -ίσως και χωρίς να το καταλάβεις. Τα θετικά σχόλια σου δίνουν περισσότερα κίνητρα για να κάνεις το καλύτερο που μπορείς προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά.

Ζυγός
Η παρόρμηση να αναπτυχθείς και να ωριμάσεις μέσα από εμπειρίες σχέσεων είναι έντονη σήμερα και επωφελείσαι από αυτήν τη στάση. Είσαι πρόθυμη να μάθεις από τους άλλους, καθώς ο Ερμής και ο Χείρωνας ευθυγραμμίζονται στον τομέα της συνεργασίας σου. Οι συζητήσεις είναι ιδιαίτερα ανοιχτές και αποκαλυπτικές, ίσως λίγο υπερβολικές, αλλά τελικά χρήσιμες. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ένα πρόβλημα με κάποιον. Η επίλυση προβλημάτων είναι ένα θέμα και το μυαλό σου βλέπει μοτίβα που μπορεί να έχει χάσει στο παρελθόν.

Σκορπιός
Η μέρα είναι δυνατή για να βρεις νέους τρόπους να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση ή να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Είναι μια σημαντική μέρα για να ανακαλύψεις πληροφορίες ή να λύσεις ένα πρόβλημα που ανοίγει τον δρόμο για νέα ξεκινήματα. Ωστόσο προσπάθησε να μην προχωρήσεις σε μια ιδέα πολύ γρήγορα, αλλά βάλε στόχο να μάθεις σήμερα ό,τι μπορείς. Σκέψου έξω από τα κουτάκια, ακολούθησε το ένστικτο σου ή βοήθησε και καθοδήγησε τους άλλους. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να περάσεις όμορφα και δημιουργικά τη μέρα σου ακόμα και σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Η μέρα ευνοεί τις επικοινωνίες με τον Ερμή και τον Χείρωνα να ενώνονται στον τομέα της δημιουργικότητας σου. Μπορεί να υπάρξει μια καθοριστική απελευθέρωση μέσω μιας δημιουργικής αναζήτησης ή μιας ουσιαστικής συνομιλίας με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Οι επικοινωνίες και οι σκέψεις επικεντρώνονται στην επίλυση προβλημάτων και στην ευρύτερη εικόνα. Ακολούθησε τον δικό σου δρόμο, με τις δικές σου ιδέες για το πως θα προσεγγίσεις καλύτερα θέματα που σχετίζονται με τον ρομαντισμό, τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία, την τέχνη και τα παιδιά και να είσαι βέβαιη πως θα ωφεληθείς.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και είσαι έτοιμη να διορθώσεις οτιδήποτε είναι εκτός λειτουργίας ή έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Ωστόσο η μέρα έχει ιδιαίτερα καλή ενέργεια για να καταλήξεις σε μια καλύτερη κατανόηση μιας κατάστασης. Με τον Ερμή και τον Χείρωνα να συναντιούνται στον ηλιακό 4ο οίκο σου, ανοίγεις το μυαλό σου σε μια λύση ή σε μια ευρύτερη προοπτική. Το άνοιγμα και η προθυμία των άλλων να μοιραστούν τα συναισθήματα τους μπορεί να σε ενθαρρύνει να κάνεις το ίδιο. Οι ειλικρινείς επικοινωνίες ιδιαίτερα με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους ανοίγουν τις πόρτες για μεγαλύτερη κατανόηση, ακόμα κι αν αρχικά είναι λίγο άβολες.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς σου και σε ενδιαφέρει να μοιραστείς τα συναισθήματα σου. Επωφελείσαι επίσης από μια ευρύτερη προοπτική, καθώς ο Ερμής και ο Χείρωνας ενώνονται στον τομέα των επικοινωνιών σου. Βλέπεις ένα πρόβλημα στο σύνολο του και αυτό σε βοηθά να βγάλεις συμπεράσματα και να προχωρήσεις. Μπορεί να υπάρξει μια διαφωτιστική στιγμή κατά την οποία τα κομμάτια του παζλ ενώνονται και ένα θέμα ξεκαθαρίζει. Οι αποκαλυπτικές συζητήσεις μπορούν να σου ανοίξουν την καρδιά. Μπορεί επίσης να υποστηρίξεις κάποιον σε μια δύσκολη φάση ή να προσφέρεις χρήσιμες συμβουλές.

Ιχθείς
Σήμερα έχεις μεγάλη ανάγκη για λίγο ελεύθερο χρόνο ώστε να ανασυνταχθείς με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού σου όλη μέρα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να λύσεις προβλήματα ή για να βελτιώσεις τη στάση σου σε μια κατάσταση που σε απασχολεί. Αρχίζεις να αντιμετωπίζεις λίγο διαφορετικά τα οικονομικά σου θέματα και τους στόχους σου κι αυτό σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις ευκολότερα τα προβλήματα. Δίνεις ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές και έχεις ζωηρή διάθεση.

tlife.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Γιούχτας πέρασε νικηφόρα από το Μοσχάτο κερδίζοντας με 1-0

 

 

 

 

Σήμερα 26 Μαρτίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics