Breaking News
26 Μαρτίου 2023

Πένθος στην οικογένεια του ΚΟΗ για την 22χρονη προπονήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης που σκοτώθηκε σε τροχαίο: «Ξημέρωσε μία εφιαλτική ημέρα. Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, την Πένυ μας, με τον χειρότερο τρόπο» - Αύριο το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη αθλήτρια

 

 Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του ΚΟΗ από τον αδόκητο χαμό της 22χρονης προπονήτριας Πένυς Μουλιανάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 26 Μαρτίου, μετά από τροχαίο. Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν συνοδηγός σε όχημα, το οποίο υπό άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κορμό δέντρου.

Συγγενείς και φίλοι, καθώς και η οικογένεια του ΚΟΗ θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην 22χρονη αύριο Δευτέρα, 27 Μαρτίου και ώρα 3 το απόγευμα, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «για την οικογένειά του ΚΟΗ ξημέρωσε μια εφιαλτική μέρα. Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, την Πένυ μας, με τον χειρότερο τρόπο.

Η Πένυ υπήρξε για χρόνια αθλήτρια του συλλόγου μας, με σπουδαίες διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα, διεθνή meeting και κλήσεις από την εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Τα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός του προπονητικού μας team και η μητέρα της, Ριτσα, έφορος του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης επί πολλά έτη.

Ο πόνος είναι ανείπωτος, σπαρακτικός. Αύριο, στις 15.00 το μεσημέρι, θα αποχαιρετήσουμε το δικό μας κορίτσι στο Νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Καλό ταξίδι στο υπέροχο αυτό πλάσμα, σε αυτόν τον άγγελο που θα είναι για πάντα στις καρδιές όλων μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».
neakriti.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 26/02

 

 

 

 

 

Ο Γιούχτας πέρασε νικηφόρα από το Μοσχάτο κερδίζοντας με 1-0

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics