Breaking News
07 Αυγούστου 2022

Έστω και με… ανατροπή, ο Γιάννης Κορακίδης αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στην σφυροβολία!


Μεγαλειώδη εμφάνιση από τον Γιάννη Κορακίδη στη σφυροβολία ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στη σφυροβολία.


Περιπετειώδης όμως ο τρόπος της απόδοσης δικαιοσύνης σε μια αδικία που πήγε αρχικά να γίνει και να στερήσει το χρυσό μετάλλιο από τον αθλητή και τη χώρα μας.

 

Στην αρχή φάνηκε στο επίσημο σύστημα ότι η μεγάλη βολή του Κορακίδη ήταν έγκυρη στα 79.11 μ., μια επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στο κόσμο στην κατηγορία Κ20 συντρίβοντας και το ατομικό του ρεκόρ (77.12μ).

Ωστόσο, ο υπεύθυνος ελέγχου εγκυρότητας είδε το βίντεο και έκρινε άκυρη τη βολή του. Η ελληνική αποστολή μέσω του επικεφαλή ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Γιώργου Γιατρουδάκη διαμαρτυθήκε έντονα, καταθέτοντας ένσταση.


Ομιλία Κορμπεράν στο Ρέντη: «Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να αντιδρά. Πρέπει να κυριαρχεί – Εμείς θα προκριθούμε»
Έτσι, η ελληνική αποστολή δικαιώθηκε και με το νέο αποτέλεσμα ο Γιάννης Κορακίδης χάρισε στη χώρα μας το 3ο χρυσό στην ιστορία του θεσμού και 17ο συνολικά.
to10.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ολοκλήρωσαν το στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό οι εθνικές μας ομάδες -Πινγκ-Πονγκ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics