Breaking News
08 Αυγούστου 2022

ΟΦΗ - Αστέρας 1-0: Πήρε την πρόκριση στον τελικό με Μπουζούκη
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ



Ο ΟΦΗ αναδείχτηκε νικητής στο φιλικό με τον Αστέρα, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά που διοργανώνει ο Βόλος, με τον Μπουζούκη από την άσπρη βούλα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη επί του Αστέρα με 1-0 και προκρίθηκε στον τελικό της Τρίτης (9/8) του φιλανθρωπικού τουρνουά που διοργανώνει ο Βόλος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιάννης Μπουζούκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα το ματς και είχε δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον Ριέρα να μην βρίσκει στόχο στο 2' ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γκαρντάφσκι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μανδά από κοντά.

Ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμούς και στο 16' κατάφερε να σκοράρει με τον Τσιλιανίδη, ωστόσο το τέρμα δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ. Τρία λεπτά αργότερα όμως οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ, με τον Γιάννη Μπουζούκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Τοράλ σε μαρκάρισμα του Τασιόπουλου.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει, με τον Νέιρα να έχει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όμως ο Παπαδόπουλος απέκρουσε δύσκολα μία κεφαλιά στο 52'.

Οι μαζεμένες αλλαγές από τους δύο προπονητές έριξαν το ρυθμό όπως ήταν λογικό στη συνέχεια της αναμέτρησης με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΟΦΗ: Μανδάς, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Νέιρα, Τοράλ, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Βαλβέρδε, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Στάνκο, Ρεγκίς, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Πασκουάλ.
sport24.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 Ο καιρός σήμερα 07/08/2022 [vid]

 

 

 

Μεγαλειώδη εμφάνιση από τον Γιάννη Κορακίδη στη σφυροβολία ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics