Breaking News
09 Αυγούστου 2022

Ο Βόλος επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ και κατέκτησε το τουρνουά «Φλόγα», που διοργάνωσαν οι Θεσσαλοί. Έλαμψε και πάλι ο Πάολο Φερνάντες.

 

Βόλος – ΟΦΗ 2-1: Με ηγέτη και σκόρερ τον Πάολο Φερνάντες
Ο Βόλος κατέκτησε το τουρνουά «Φλόγα». Κέρδισε 2-1 στον τελικό τον ΟΦΗ με τον Πάολο Φερνάντες να είναι και πάλι ο ηγέτης και σκόρερ των Θεσσαλών. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το δεύτερο γκολ (2-0).

Ο ΟΦΗ στην επανάληψη μείωσε νωρίς και στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση. Ο Ματίγια που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Βόλο πήρε λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε Επίσης
Μάντσεστερ Γ.: Εκστρατεία των οπαδών για μαζική αποχώρηση από το Ολντ Τράφορντ στο ματς με Λίβερπουλ
Στο τελευταίο 20λεπτο πολλά ήταν τα σκληρά μαρκαρίσματα και πάλι καλά που δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ουσιαστικά μετά το επεισόδιο των Τοράλ, Ροντρίγκο, ο ρυθμός χάλασε και οι παίκτες δεν είχαν στο μυαλό τους το ποδόσφαιρο...

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

4’: Ο Σωτηρίου είπε όχι στον Μπαριέντος, μετά την έξοχη πάσα του Φαν Βέερτ.

18’: Πίεσε ψηλά ο ΟΦΗ, κέρδισε ο Μπουζούκης από τον Ουεντραόγκο αλλά ο Μπαλογιάννης δεν τελείωσε καλά τη φάση.

31’: Πολύ ωραίο σουτ του Πάολο Φερνάντες, μετά την πάσα του Βίκτορ Φερνάντες, ο οποίος πίεσε από αριστερά και έκλεψε μπάλα και τη γύρισε σωστά στην περιοχή του ΟΦΗ (1-0).

40’: Ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε το φάουλ αλλά ο Παπαδόπουλος έβγαλε σε κόρνερ.

45’: Η άμυνα του ΟΦΗ δεν λειτούργησε καλά και δεν απομάκρυνε. Ο Πάολο Φερνάντες από αριστερά γύρισε, ο Φαν Βέερτ έβαλε την προβολή και ο Ροντρίγκο στο δεύτερο δοκάρι από κοντά έγραψε το 2-0.

54’: Ωραία κομπίνα από τους Κρητικούς, με τον Ντιουσέ να σεντράρει και τον Διαμαντή με κεφαλιά να μειώνει σε 2-1.

67’: Ένταση και μίνι διακοπή στο ματς. Ο Ροντρίγκο πάτησε τον Τοράλ. Άναψαν τα αίματα αλλά ευτυχώς μέχρι εκεί.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Λυμπεράκης, Πίρινεν, Ροντρίγκο, Τάχατος, Μπαριέντος, Ουεντραόγκο, Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς, Β. Φερνάντες, Φαν Βέερτ. Έπαιξαν και οι Μεσκίντα, Τσοκάνης, Ματίγια, Μεταξάς, Σταμένκοβιτς, Τσέλιος, Σιέλης,

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Ουές, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπαλογιάννης, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης. Έπαιξαν και οι Διαμαντής, Γιοχού, Βούρος, Νέιρα, Μεγιάδο,

fosonline.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ νίκησε σε φιλικό παιχνίδι την Ισπανία στο ΟΑΚΑ

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 09/08/2022 [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics