Breaking News
11 Αυγούστου 2022

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα (11/8) στην Μαδρίτη την Ισπανία (20:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο 2ο φιλικό των δύο ομάδων σε διάστημα τριών ημερών. Για την αποφυγή του υποβιβασμού η Εθνική Νεανίδων κόντρα στην Ουγγαρία.

 

Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για το δεύτερο τεστ της κόντρα στην Ισπανία. Δύο ημέρες μετά την άνετη νίκη στο ΟΑΚΑ (86-70), η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αντιμετωπίζει σήμερα (11/8) τους Ισπανούς στην Μαδρίτη (20:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Σε ένα γήπεδο που αναμένεται να είναι κατάμεστο - καθώς οι Ισπανοί έχουν ανακοινώσει sold out - η Εθνική θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά στην εξέλιξή της.

Ο Δημήτρης Ιτούδης πήρε 14 παίκτες μαζί του, αφήνοντας ξανά εκτός τους τραυματίες Σλούκα και Παπαγιάννη.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής:
Γκαρντ: Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Φόργουορντ: Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Γιάννης Κουζέλογλου
Σέντερ: Κώστας Αντετοκούνμπο

Να αποφύγει τον υποβιβασμο η Εθνική Νεανίδων
Περίπου 90 λεπτά πριν από την Εθνική Ανδρών, η Εθνική Νεανίδων δίνει έναν κρίσιμο αγώνα, αφού αντιμετωπίζει την Ουγγαρία (19:00, LIVE Stream από το κανάλι της FIBA) για τις θέσεις 9-16 του Eurobasket U18 της Κρήτης.

Μετά την ήττα από την Πολωνία (46-69) η ομάδα του κόουτς Κεραμιδά θέλει πλέον την νίκη για να αποφύγει τις περιπέτειες, αφού σε περίπτωση ήττας θα πρέπει στην συνέχεια να πάρει δύο νίκες για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β' κατηγορία.
sport24.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Η Πλατανιώτη και η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics