Breaking News
14 Οκτωβρίου 2018

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος, πραγματοποίησε ακόμη έναν στόχο του στο Ολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων του Μπουένος Άιρες

. Με την Λευκορωσίδα συμπαίκτρια του, Ναντέζντα Μπογκντάνοβα, προκρίθηκαν στους «16» του ομαδικού και θα διεκδικήσουν, πλέον, ένα καλό πλασάρισμα. Νίκησαν με 3-0 τους Νάθαελ Έλις Χαμντούν/Λι Κα Γε από την Τυνησία και το Χονγκ Κονγκ αντίστοιχα (την ομάδα, που αναφέρεται ως Mix Intercontinental 1) και προκρίθηκαν στα νοκ άουτ με τη 2η θέση από το γκρουπ Β και απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα. Την πρωτιά στο γκρουπ κατέκτησε χωρίς ήττα η κινεζική Ταϊπέι επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά.

Με 1 νίκη και 1 ήττα από την Παρασκευή το ελληνολευκορωσικό δίδυμο (που στη διοργάνωση παρουσιάζεται ως Mix Europe 3) ήθελε απαραίτητα το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση και να μην εξαρτάται από το σκορ του άλλου αγώνα. «Κλειδί» για τη νίκη ήταν η επικράτηση της Μπογκντάνοβα στην αρχή. Έδωσε πολύ ισορροπημένο ματς με τη Λι από το Χονγκ Κονγκ κι από τη στιγμή που κατάφερε να επικρατήσει στα πέντε σετ άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για τη νίκη. Στη συνέχεια ο Σγουρόπουλος δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Τυνήσιο Χαμντούν και μετά το 2-0 πια ο αγώνας του διπλού είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Μετά το πλασάρισμα στις θέσεις 5-8 του απλού, η πρόκριση και στο ταμπλό του ομαδικού ήταν βασική επιδίωξη για τον Κώστα Βατσακλή και τον αθλητή του. Τώρα, ο πρωταθλητής Ευρώπης του απλού νέων και η ικανότατη παρτενέρ του θα προσπαθήσουν για το κάτι παραπάνω αντιμετωπίζοντας ομάδα, που θα προέρχεται από πρωτιά σε άλλο γκρουπ.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Mix Europe 3-Mix Intercontinental 1 3-0:

Ναντέζντα Μπογκντάνοβα-Λι Κα Γε 3-2 (6-11, 11-7, 8-11, 11-7, 12-10)

Γιάννης Σγουρόπουλος-Νάθαελ Έλις Χαμντούν 3-0 (11-4, 11-3, 11-3)

Σγουρόπουλος/Μπογκντάνοβα-Χαμντούν/Λι 3-0 (16-14, 11-8, 11-4)

Την ίδια ώρα, στον άλλο αγώνα του 2ου γκρουπ, η Ταϊπέι με τους Λιν Γιουν Τζου και Σου Πέι Λινγκ επιβλήθηκε με 3-0 της Mix Intercontinental 1, την οποία αποτελούσαν ο Γιαν Μαρί Νάιρε και η Αννίκα Λάντστρομ από τις Φιλιππίνες και τη Φινλανδία αντίστοιχα. Οι Ασιάτες κατέκτησαν έτσι την 1η θέση στο γκρουπ Β με 6 βαθμούς. Η Mix Europe 3 ήρθε 2η με 5, ενώ αποκλείστηκαν από τη συνέχεια η Mix Intercontinental 2, που πήρε την 3η θέση με 4 και η Mix Intercontinental 1, η οποία έμεινε ουραγός με 3 βαθμούς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics